O mai știi pe Andreea Popescu, dansatoarea Deliei? Bruneta și-a schimbat complet stilul de viață și arată diferit. Transformarea este uluitoare!

Publicat pe
O mai știi pe Andreea Popescu, dansatoarea Deliei? Bruneta și-a schimbat complet stilul de viață și arată diferit. Transformarea este uluitoare!O mai știi pe Andreea Popescu, dansatoarea Deliei? Bruneta și-a schimbat complet stilul de viață și arată diferit. Transformarea este uluitoare!

Duse sunt vremurile în care Andreea Popescu bătea cluburile împreună cu Delia sau poza în ipostaze provocatoare. După ce în urmă cu cinci ani s-a retras din showbiz, bruneta s-a dedicat în totalitate familiei și nu mai pune atâta preț pe aspectul fizic. În plus, merge foarte des în pelerinaje la mănăstiri. Transformarea este majoră!

În urmă cu vreo șapte ani, Andreea Popescu era nelipsită din cluburile de noapte, împreună cu Delia, a cărei prietenă și dansatoare era. Mereu în ținute sexy, pozând în ipostaze provocatoare, brunet era una dintre cele mai dorite fete de oraș.

Andreea Popescu a ajuns de nerecunoscut. Și-a schimbat complet viața

De cinci ani, a dispărut complet din circuitul fetelor de oraș, schimbându-și complet stilul de viață, obiceiurile, vestimentația, machiajul. Cum a fost posibil așa ceva? Andreea Popescu s-a îndrăgostit de Rareș Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, căruia i-a dăruit și un băiețel în urmă cu un an, Ioachim. Dacă pe vremuri era foarte preocupată de aspectul fizic, în prezent Andreea nu mai dă atâta importanță. Surprinsă la plajă de paparazzi cancan.ro, aceasta este la fel de drăguță ca în urmă cu cinci ani, dar în mod evident s-a ales cu ceva kilograme în plus.

Andreea se concentrează acum exclusiv pe viața de familie și dacă pe vremuri frecventa discotecile, acum petrece mult timp în biserică, făcând adesea pelerinaje. Povestea din spatele acestei schimbări e una tristă, în urma căreia bruneta a avut o revelație. În perioada în care tatăl ei era pe patul de spital, Andreea Popescu s-a rugat la Dumnezeu să-i mai lase tatăl în viață o zi, cu promisiunea că va rămâne credincioasă.

Cum a ajuns Andreea Popescu să meargă la biserică. Povestea e foarte tristă

'Când tata era în comă și doctorii spuneau că nu mai are nicio șansă să se mai trezească, îi cedase inima, ficatul… eram la terapie intensivă, încă nu coborâsem la paraclisul de la spital și am zis: Doamne, mai dă-mi-l o zi să-i spun că-l iubesc și eu toată viața mea o să i-o dedic lui Dumnezeu'. Dumnezeu mi l-a dat nu o zi, ci patru. Toți doctorii erau absolut uimiți că nu înțelegeau cum și-a revenit din comă. Atunci l-am întrebat pe tata, dar nu știu de ce: Tată, tu crezi în Dumnezeu?' și el a zis Da'. Și atunci am început să-mi pun tot felul de întrebări: ce se întâmplă cu noi după ce murim? (…) Prima carte pe care am citit-o a fost Noul Testament. (…)', a declarat Andreea la Trinitas TV.

Foto: Instagram, Cancan 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter