Anamaria Prodan s-a pozat complet dezbrăcată și a postat fotografia pe Instagram. A primit mii de like-uri și aprecieri

Publicat pe

Anamaria Prodan s-a dezbărcat de haine și de inhibiții și a pozat goală. Vedeta a încărcat pe Instagram o imagine în care apre într-o ipostază inedită. Fanii au reacționat și i-au oferit mii de like-uri. 

Chiar după ce și-a sărbătorit ziua de nume, Anamaria Prodan a dat fuga la solar. Acolo, vedeta s-a dezbrăcat complet și s-a pregătit de bronzat. A ținut neapărat să își surprindă fanii, căci a făcuto pozăîn ipostaza inedită.

Așadar, a urcat poza pe Instagram, cea în care este goală pușcă. Fanii s-au arătat încântați, mai ales că are un trup din ce în ce mai bine tonifiat.

Deși pare o dietă drastică Anamaria Prodan susține că nu este deloc așa și că ei i-a plăcut foarte mult. Vedeta a renunțat la mâncare și a băut doar sucuri pe care le-a făcut la blender. În fiecare zi, Anamaria Prodan trebuia să bea câte doi litri de suc, însă în ultimul timp aceasta nu mai putea să-l bea pe tot.

Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider’, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune.

Anamaria Prodan, cel mai sexy & stylish pictorial de până acum! Imagini neașteptate cu sexy-impresara!

Anamaria Prodan a fost una dintre cele mai mediatizate vedete în ultima perioadă, după ce momentul în care i-a aplicat un pumn lui Dan Alexa a devenit viral. Iată că impresara continuă demonstrațiile de forță, dar de data aceasta în VIVA!. Vă prezentăm o serie de imagini de colecție cu sexy-impresara.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter