O mai ții minte pe Ada Nechita, handbalista care a dat 300 de goluri pentru Națională? Cum arată acum cea mai sexy sportivă a României

Publicat pe
O mai ții minte pe Ada Nechita, handbalista care a dat 300 de goluri pentru Națională? Cum arată acum cea mai sexy sportivă a RomânieiO mai ții minte pe Ada Nechita, handbalista care a dat 300 de goluri pentru Națională? Cum arată acum cea mai sexy sportivă a României

Consacrată în anii 2000 drept una dintre cele mai bune handbaliste din lume, Ada Nechita a dispărut cu totul din viața publică după retragerea din handbal, în 2016. Sportiva arată fabulos la 36 de ani și duce o viață frumoasă la Satu Mare alături de soțul său, un afacerist bogat, și de cei trei copii ai lor.

Ada Nechita era considerată în anii 2000 una dintre cele mai bune jucătoare de extremă dreaptă din lume, înscriind 300 de goluri în 130 de meciuri la Naționala României. Jucătoarea a participat la Jocurile Olimpice din Beijing, daR și la JO 2012, adjudecând bronzul atât la Europeanul din 2010, cât şi la Campionatul Mondial din 2015.

După ce a renunțat la handbal în 2016, sportiva s-a retras cu totul și din viața publică, preferând o existență liniștită la Satu Mare, unde se dedică întru totul creșterii copiilor săi. Ada Nechita are trei copiii cu omul de afaceri Daniel Dan, unul dintre cei mai bogați afaceriști din zonă, a cărui avere este cotată la circa 80 de milioane de euro.

Considerată de la bun început una dintre cele mai sexy sportive ale României, Ada Nechita este și acum, la 36 de ani, o blondă superbă, cu o talie subțire, după trei nașteri. După ce în toamna lui 2016 a adus pe lume un băiețel, sportiva născut în urmă cu aproape doi ani gemeni, sarcină pe care a preferat să o țină secretă. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter