O mai ții minte pe Maria Dinulescu? Cum arată și cu ce se ocupă acum actrița sexy care făcea furori în filmele românești, acum 10 ani!

Publicat pe

În urmă cu circa 10 ani, Maria Dinulescu era una dintre cele mai populare actrițe. Talentată și curtată intens de bărbați cu bani, bruneta făcea furori oriunde mergea cu sex-appealul ei. După ce a plecat din România, bruneta a dispărut din lumina reflectoarelor. Iată cum arată și cu ce se ocupă Maria Dinulescu, la aproape 40 de ani.

Maria Dinulescu a ținut ani de zile prima pagină a ziarelor. O actriță talentată, devenită celebră prin filmul neterminat al regretatului Cristian Nemescu, 'California Dreamin’', aceasta a creat de-a lungul timpului diverse controverse, relațiile sale cu bărbați celebri, precum Codin Maticiuc, făcând deliciul presei.

Cum arată și cu ce se ocupă acum actrița Maria Dinulescu

În 2014, însă, actrița a decis să părăsească țara, urmându-și visul în Țara Tuturor Posibilităților. După ce a locuit o vreme în Los Angeles, apoi în New York, Maria Dinulescu a renunțat la idee, negăsind roluri pe placul său.

'În America aveam accent și nu puteam să joc decât prostituate și spioni. Astea sunt roluri foarte mici, mor la începutul filmului, nu înseamnă carieră, nu înseamnă bani…M-am gândit unde accentul meu, proveniența mea au mai multă valoare', a declarat Maria Dinulescu la un moment dat.

Cu toate că nu a rămas în America, nici România nu i-a fost pe plac. Deși aici a cunoscut celebritatea și ar putea oricând să revină în circuitul cinematografic, Maria s-a stabilit în Amsterdam, unde s-a specializat în regie de film. 

Foto: Facebook, arhiva VIVA!

O mai ții minte pe Maria Dinulescu? Cum arată și cu ce se ocupă acum actrița sexy care făcea furori în filmele românești, acum 10 ani!O mai ții minte pe Maria Dinulescu? Cum arată și cu ce se ocupă acum actrița sexy care făcea furori în filmele românești, acum 10 ani!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter