Drama prin care trec fotbalistul Nicolae Stanciu și soția lui. Visul lor de a deveni părinți s-a spulberat: ”Cele mai grele zile din viața noastră!”

Publicat pe

Fotbalistul Nicolae Stanciu și soția lui, Andreea, trec prin clipe îngrozitoare. În această toamnă au primit vestea că vor fi părinți, însă n-a fost să fie de data asta. Sportivul de 26 de ani abia aștepta să devină tată, dar soția lui n-a putut duce sarcina la bun sfârșit și Stanciu a venit de urgență din Praga pentru a fi alături de ea, în spital.

Drama prin care trec fotbalistul Nicolae Stanciu și soția lui. Visul lor de a deveni părinți s-a spulberat:  'Cele mai grele zile din viața noastră!'Drama prin care trec fotbalistul Nicolae Stanciu și soția lui. Visul lor de a deveni părinți s-a spulberat:  'Cele mai grele zile din viața noastră!'

Nicolae Stanciu (26 de ani) nu a făcut parte din lotul Slaviei Praga în week-end, la victoria 4-1 cu České Budějovice.

Fotbalistul a păstrat secret motivul pentru care a venit de urgență în România, dar pentru că s-a speculat că ar avea ceva probleme cu conducerea clubului unde joacă, a ales să dezvăluie motivul pentru care nu a jucat în ultimul meci al Slaviei Praga.

Andreea Stanciu este internată într-o clinică din Cluj și visul lor de a deveni părinți s-a spulberat. Medicii le-au spus că sarcina s-a oprit din evoluție, asta însemnând terminarea sarcinii, potrivit Prosport.ro.

Andreea a postat o poză pe Instagram, în care îl numește pe soțul său „cel mai mare suport al meu' și spune că a trecut prin „cele mai grele zile ale vieții noastre'.

Tomáš Syrovátka, vicepreședintele Slaviei Praga, a demonstrat că este aproape de Stanciu prin intermediul unei postări: „Victoria de ieri a fost pentru tine, Nico! Suntem alături de tine'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter