Oana Radu, dezvăluiri terifiante despre bărbatul care i-a atacat iubitul, aflat acum în comă: ”Spunea că este Satana…”

Publicat pe
Oana Radu, dezvăluiri terifiante despre bărbatul care i-a atacat iubitul, aflat acum în comă: 'Spunea că este Satana…'Oana Radu, dezvăluiri terifiante despre bărbatul care i-a atacat iubitul, aflat acum în comă: 'Spunea că este Satana…'

Oana Radu trece prin clipe groaznice. Viața iubitului ei atârnă de un fir de ață după ce a fost atacat de un bărbat cu probleme psihice. Cântăreața a povestit ce șanse de supraviețuire are acesta și a dezvăluit cum s-a petrecut coșmarul ce a avut loc într-o scară de bloc din Craiova.

Cântăreața Oana Radu trece prin cele mai dificile momente din viața ei după ce iubitul ei a ajuns în stare gravă la spital. Modul în care s-au petrecut faptele e desprins din filme de groază, iubitul cântăreței fiind stropit cu benzină și incendiat în Craiova, pe scara blocului în care locuia, de către un bărbat cu probleme psihice.

Oana Radu, dezvăluiri șocante despre bărbatul cu probleme psihice care i-a atacat iubitul

În momentul de față, partenerul artistei se află la Spitalul Floreasca, iar medicii sunt sceptici cu privire la șansele sale. În plus, din cauza că acesta are arsuri pe 75% din suprafața corpului, există posibilitatea să i se amputeze un membru inferior, după cum a declarat Oana Radu.

Artista a făcut la Antena Stars o serie de declarații terifiante despre vecinul care a provocat coșmarul, un bărbat despre care se știa că are probleme psihice. 'Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt', a mărturisit Oana Radu, care zilele trecute a făcut apel pentru donare de sânge. Vedeta a adăugat că Mihai este acum în comă indusă, din cauza rănilor și se zbate între viață și moarte. Artista încă nu și-a putut vedea vedea iubitul, căci acesta are imunitate zero și este ținut în mediu steril.

Cum a fost atacat iubitul Oanei Radu. Scenariul e de filme horror!

Filmul evenimentelor este unul desprins din filme horror. Atacul s-a petrecut în Craiova, iubitul Oanei Radu fiind unul dintre nefericiții care s-au aflat în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Din motive necunoscute, un bărbat a dat foc scării de bloc în care locuia, stropind apoi cu benzină trecătorii de pe stradă. 40 de persoane au fost evacuate din clădire ca urmare a scenelor de groază, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, luptători SAS, jandarmi şi pompieri.

Foto: Facebook

Citește și:

Președintele asociației T.A.T.A, Bogdan Drăghici, a fost reținut pentru viol. Victima ar fi chiar fiica lui

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter