Oana Radu trece prin momente cumplite. Iubitul artistei, în stare gravă la spital după ce un bărbat l-a stropit cu benzină și i-a dat foc

Publicat pe

Cântăreața Oana Radu trece prin cele mai dificile momente din viața ei după ce iubitul ei a ajuns în stare gravă la spital. Modul în care s-au petrecut faptele e desprins din filme de groază, iubitul cântăreței fiind stropit cu benzină și incendiat în Craiova, pe scara unui bloc.

Oana Radu a avut parte de un șoc după ce iubitul ei a trecut printr-un incident absolut terifiant, fiind acum în stare gravă la spital.

'Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet', a scris artista pe Facebook, făcând apel la fanii ei să se roage.

Cum a fost atacat iubitul Oanei Radu. Scenariul e de filme horror!

Filmul evenimentelor este unul desprins din filme horror. Atacul s-a petrecut în Craiova, iubitul Oanei Radu fiind unul dintre nefericiții care s-au aflat în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Din motive necunoscute, un bărbat a dat foc scării de bloc în care locuia, stropind apoi cu benzină trecătorii de pe stradă. 40 de persoane au fost evacuate din clădire ca urmare a scenelor de groază, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, luptători SAS, jandarmi şi pompieri.

Foto: Facebook

Citește și:

Un model Playboy a murit la doar 29 de ani, după o cură de detoxifiere! Prietenii ei au asistat neputincioși la toată scena…

What`s UP își dorea copii, Simina – nu… Să fie acesta unul dintre motivele divorțului?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro