Oana Radu trece prin momente cumplite. Iubitul artistei, în stare gravă la spital după ce un bărbat l-a stropit cu benzină și i-a dat foc

Publicat pe
Oana Radu trece prin momente cumplite. Iubitul artistei, în stare gravă la spital după ce un bărbat l-a stropit cu benzină și i-a dat focOana Radu trece prin momente cumplite. Iubitul artistei, în stare gravă la spital după ce un bărbat l-a stropit cu benzină și i-a dat foc

Cântăreața Oana Radu trece prin cele mai dificile momente din viața ei după ce iubitul ei a ajuns în stare gravă la spital. Modul în care s-au petrecut faptele e desprins din filme de groază, iubitul cântăreței fiind stropit cu benzină și incendiat în Craiova, pe scara unui bloc.

Oana Radu a avut parte de un șoc după ce iubitul ei a trecut printr-un incident absolut terifiant, fiind acum în stare gravă la spital.

'Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet', a scris artista pe Facebook, făcând apel la fanii ei să se roage.

Cum a fost atacat iubitul Oanei Radu. Scenariul e de filme horror!

Filmul evenimentelor este unul desprins din filme horror. Atacul s-a petrecut în Craiova, iubitul Oanei Radu fiind unul dintre nefericiții care s-au aflat în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Din motive necunoscute, un bărbat a dat foc scării de bloc în care locuia, stropind apoi cu benzină trecătorii de pe stradă. 40 de persoane au fost evacuate din clădire ca urmare a scenelor de groază, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, luptători SAS, jandarmi şi pompieri.

Foto: Facebook

Citește și:

Un model Playboy a murit la doar 29 de ani, după o cură de detoxifiere! Prietenii ei au asistat neputincioși la toată scena…

What`s UP își dorea copii, Simina – nu… Să fie acesta unul dintre motivele divorțului?

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter