Oana Roman, mesaj dur la adresa tatălui ei, Petre Roman: ”A uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și mai ales de Crăciun”

Publicat pe

A venit momentul bilanțurilor, iar Oana Roman nu face excepție. Cu puțin înainte de a păși în 2020, vedeta și-a trecut în revistă ultimul an, cu bune și cu rele. Deși avut parte de obstacole, de la separarea de soț până la problemele de sănătate ale fetiței, totul e bine cand se termină cu bine. Peste un singur lucru nu poate trece Oana Roman: faptul că tatăl său, Petre Roman, a uitat de ziua de ei de naștere.


Oana Roman a avut un an bun, în care și-a luat casa visurilor și s-a transformat fizic în mod spectaculos, însă finalul lui 2019 a venit cu câteva obstacole: despărțirea de Marius Elsiei, urmată de faptul că a ajuns la spital cu fetița ei, Isabela. Toate aceste încercări s-au terminat cu bine, însă un singur lucru nu poate uita Oana Roman.

Oana Roman, cuvinte dureroase despre tatăl ei, Petre Roman

Vedeta a făcut un bilanț al acestui an, menționând că marea ei durere este deteriorarea comunicării cu tatăl ei, Petre Roman, căsătorit cu Silvia Chifiriuc, cu care are un băiețel.


'Stând în spital și apoi în casă fără să am vreo preocupare, am făcut un bilanț! A fost un an bun. M-am transformat fizic în bine, am o casă nouă, am un proiect profesional, am câștigat noi prieeni, m-am maturizat cumva. Am pierdut lucrurile de care probabil nu aveam nevoie. Am o singură lipsă majoră!


Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și mai ales de Crăciun. Și la 43 de ani, tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc! Chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de Crăciun

Oana Roman și Marius Elisei păreau un cuplu sudat, așa că despărțirea lor recentă a luat pe toată lumea prin surprindere. Chiar dacă a anunțat personal despărțirea pe contul ei de socializare, Oana a lăsat totuși o portiță deschisă…
Numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile și, atunci când eu voi fi lămurită pe deplin, atunci evident că voi spune acest lucru. Sunt într-o perioadă în care analizez situația. Marius este foarte prezent în viața fetiței, el are foarte multă grijă de ea. Ea a mers cu noi tot timpul peste tot, a spus vedeta la Antena Stars.
Și iată că, așa cum anunța, Oana Roman și-a petrecut Crăciunul alături de Marius Elisei și fiica lor, Iza, căreia, în pofida problemelor de cuplu, cei doi au dorit să-i ofere cele mai frumoase Sărbători. Iar fotografiile postate de Oana pe contul ei de socializare ne sugerează că sunt mari șanse ca Iza să-și recapete familia.

Foto: Libertatea, Facebook

Citește și: O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește în sărăcie? La 13 ani e transformată total și a pozat ca un model profesionist pentru VIVA de ianuarie!

Oana Roman, mesaj dur la adresa tatălui ei, Petre Roman: 'A uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și mai ales de Crăciun'Oana Roman, mesaj dur la adresa tatălui ei, Petre Roman: 'A uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și mai ales de Crăciun'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter