O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește în sărăcie? La 13 ani e transformată total și a pozat ca un model profesionist pentru VIVA de ianuarie!

Publicat pe de Oana Pantazi

Nu ai cum să nu-i remarci frumusețea răpitoare. Adina, păpușa' de la Glina, are toate șansele unui viitor strălucit în lumea modei, la 13 ani reușind să bifeze primul pictorial de modă profesionist, pentru numărul de ianuarie al revistei VIVA!

În luna decembrie 2016, colegii de la Libertatea semnalau pentru prima data cazul familiei Asăvoaie, care trăiește la o aruncătură de băț de Groapa Glina, în condiții de nedescris. Paradoxal, în cel mai imund loc din lume au descoperit niște copii de o frumusețe aproape ireală, care, în pofida faptului că trăiau la limita subzistenței, nu-și pierduseră inocența și nici speranța. Impresionați de drama micuților rămași fără tată, cititorii Libertatea au trimis atunci donații pentru a-i ajuta pe orfanii năpăstuiți și pe mama lor să iasă din iarna grea.

Trei ani mai târziu, lucrurile nu s-au schimbat prea mult – mama celor 4 copii, supranumiți păpușile de la Glina', lucrează ca femeie de serviciu și toți se întrețin din veniturile sale modeste, dar femeia speră că măcar ei vor reuși să-și depășească condiția și să scape de sărăcie… Și iată că Adina, acum o adolescentă superbă, în vârstă de 13 ani, promite deja să aibă un viitor luminos.

Chipul ei, aflat de ceva vreme într-un poster uriaș pe holul redacției, ne-a impresionat, așadar am ales-o pentru pictorialul de modă din luna ianuarie al revistei VIVA!. Adina nu este la prima experiență de acest gen, acum câteva luni ea participând și la un festival de modă, așadar s-a comportat ca un model cu state vechi.

„Păpușa de la Glina' are vocație de fotomodel

Conștientă de frumusețea ei, „păpușa de la Glina' a reușit să impresioneze toată echipa, de la stilist la fotograf, iar rezultatul a fost absolut spectaculos. Eleganță, rafinament, siguranță de sine, zâmbet șăgalnic, totul completat perfect de frumusețea în egală măsură inocentă și provocatoare a adolescentei – aceasta a fost atitudinea Adinei pe tot parcursul shootingului, de parcă trăise toată viața în studiou sau pe catwalk, și nu într-o casă neterminată, lângă groapa de gunoi, în condiții rudimentare…

Încă o dovadă că unele lucruri nu se învață, ci pur și simplu sunt întipărite în ADN-ul nostru. Să sperăm că Adina va fi remarcată de cine trebuie, pentru că are „pachetul complet', iar acesta va fi biletul ei spre o viață mai bună. Pe care chiar o merită. Și ea, și familia ei.

Foto: VIVA!, Libertatea

O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește în sărăcie? La 13 ani e transformată total și a pozat ca un model profesionist pentru VIVA de ianuarie!O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește în sărăcie? La 13 ani e transformată total și a pozat ca un model profesionist pentru VIVA de ianuarie!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă