Olena Zelenska a transmis un mesaj emoționant, la 9 luni de la izbucnirea războiului în Ucraina: „Fără victorie, nu poate exista pace”

Publicat pe

Olena Zelenska a transmis un mesaj emoționant, la 9 luni de la izbucnirea războiului în Ucraina. În dimineața zilei de 24 februarie, Rusia a invadat Ucraina, după anunțul lui Vladimir Putin privind „operațiunea militară specială'. A trecut aproape un an de când teritoriul ucrainean este supus bombardamentelor, iar Prima doamnă a Ucrainei a transmis un mesaj puternic poporului și întregii lumi. Iată ce declarații a făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, Olena Zelenska a susținut că Ucraina este pregătită să reziste atacurilor rusești și întreruperilor de curent din timpul iernii. Mai mult, aceasta a caracterizat războiul ruso-ucrainean drept unul al „viziunilor asupra lumii', mărturisind că fără „victorie' nu va exista „pace'. Soția lui Volodimir Zelenski a mai susținut că 90% dintre ucraineni își doresc aderarea țării la Uniunea Europeană, chiar dacă vor fi privați de energie electrică pe o perioadă de câțiva ani.

Olena Zelenska a transmis un mesaj emoționant, la 9 luni de la izbucnirea războiului în Ucraina: „Fără victorie, nu poate exista pace'Olena Zelenska a transmis un mesaj emoționant, la 9 luni de la izbucnirea războiului în Ucraina: „Fără victorie, nu poate exista pace'

Olena Zelenska a transmis un mesaj emoționant, la 9 luni de la izbucnirea războiului în Ucraina. Prima doamnă a Ucrainei a vorbit și despre modul în care familia ei a fost afectată de conflictul militar, susținând că întâlnirile cu soțul ei sunt foarte rare, iar revenirea la normalitate pare greu de atins.

Citește și: Motivul pentru care Olena Zelenska s-a separat de Volodimir Zelenski, când a început războiul:”A fost prima dată când am plâns”

Citește și: Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, a transmis o scrisoare deschisă întregii lumi:”Acest război este purtat împotriva populației civile”

Citește și: „Degeaba am sănătate, dacă nu am familie'.Ce i-a spus fiica lui Nosfe mamei sale, la o lună după moartea artistului

Citește și: Ce decizie radicală a luat Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura:”Fără să știm că vom regreta…”

Olena Zelenska a transmis un mesaj emoționant, la 9 luni de la izbucnirea războiului în Ucraina

Zelenska a susținut că poporul ucrainean este pregătit pentru o întrerupere îndelungată de curent electric, fiind o consecință moderată a conflictului militar, în comparație cu distrugerile masive și crimele produse.

„Am avut atât de multe provocări groaznice, am văzut atât de multe victime, atât de multe distrugeri, încât întreruperile de curent nu sunt cel mai rău lucru care ni s-a întâmpla. Știi, este ușor să alergi un maraton când știi câți kilometri sunt. Uneori poate fi foarte dificil', a susținut soția președintelui ucrainean, potrivit BBC.

„Locuiesc separat cu copiii mei'

Încă de la începutul războiului, Olena și Volodimir Zelenski locuiesc separat, deoarece președintele Ucrainei și familia lui reprezintă prima țintă a rușilor. Soția președintelui ucrainean a mărturisit că nu-și amintește ultima dată când a luat cina cu toți membrii familiei.

„Se întâmplă foarte rar în prezent. Foarte rar. Locuiesc separat cu copiii mei, iar soţul meu locuieşte la serviciu. Cel mai mult ne lipsesc lucrurile simple – să stăm, fără să ne uităm la ceas, atât timp cât ne dorim', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

În legătură cu discursul ținut de Volodimir Zelenski în faţa Congresului SUA, aceasta a adăugat: „Am cerut arme, nu pentru a ataca, ci pentru a preveni uciderea copiilor noştri în casele noastre'.

„Este un război al viziunilor asupra lumii'

Olena Zelenska a susținut că războiul se va sfârși în momentul în care va exsita o victorie. După nouă luni de război, aceasta aspiră la o întoarcere la normalitate.

„Toţi înţeleg că acesta nu este doar un război în Ucraina. Este un război al viziunilor asupra lumii. Nu îi putem trăda pe cei care se află acum în teritoriile ocupate. Nu putem lăsa baltă oameni care aşteaptă eliberarea. Aceasta nu este o poziţie politică a preşedintelui sau a guvernului. Aceasta este poziţia ucrainenilor. Înţelegem cu toţii că fără victorie nu va exista pace. Ar fi o pace falsă şi nu ar dura mult. O întoarcere la o viaţă normală… uneori se pare că am pus pauză la tot', a răspuns Zelenska.

Sursa foto: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter