Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, a transmis o scrisoare deschisă întregii lumi: "Acest război este purtat împotriva populației civile"

Publicat pe

Olena Zelenskia, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj copleșitor. Prima Doamnă a Ucrainei a relatat tragediile cauzate de războiul izbucnit de Rusia în țara sa. Mai mult, Olena a lăudat curajul poporului său de a-și apăra țara. Soția lui Zelenski a transmis întregii lumi că cel mai dureros e faptul că cei mici își pierd viața în aceste atacuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Olena Zelenska a rămas în Ucraina alături de soțul său. Președintele Ucrainei a dovedit întregii lumi că este un lider responsabil și care luptă pentru țara lui. Atunci când mulți se așteptau ca el și familia sa să fugă din Ucraina, Olena și Volodimir au dat dovadă de curaj.

Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, a transmis o scrisoare deschisă întregii lumi: "Acest război este purtat împotriva populației civile"Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, a transmis o scrisoare deschisă întregii lumi: "Acest război este purtat împotriva populației civile"

Soția lui Volodimir Zelenski a transmis un mesaj cutremurător presei globale, după ce mulți jurnaliști i-au cerut să ofere interviu. De două săptămâni, Ucraina se află sub bombardamentele îngrozitoare ale Rusiei. Din păcate, în urma acestui război, sute de civili au murit, printre care și copii.

Citește și: Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, mesaj cutremurător în plin război:”Sute de copii mor în subsoluri fără hrană şi fără îngrijiri”

Citește și: Prima Doamnă Olena Zelenski, după mesajul emoționant postat de președintele Ucrainei:”Noi suntem armata”

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezamăgită de cadourile pe care le-a primit de ziua ei:”Aștept scuze, n-ai cum să vii cu…”

Citește și: Scriitorul Mihail Șișkin, avertisment dur în plin război:”Procesul de prăbușire va continua…”

Olena Zelenska, scrisoare deschisă pentru media globală

Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei este activă pe rețelele de socializare, de unde își încurajează cetățenii că totul va fi bine. Soția lui Volodimir Zelenski a postat pe Instagram, o scrisoare deschisă în care a vorbit despre ororile care au loc în Ucraina. Pentru că mulți jurnaliști din întreaga lume i-au cerut să vorbească, Olena a decis să transmită o scrisoare deschisă. . Scrisoarea este intitulată „Eu mărturisesc' și se adresează presei din lume. OLena Zelenska numește războiul intentat de Rusia o ucidere în masă a civililor ucraineni. Olena deplânge moartea copiilor în război.

„Recent, un număr covârșitor de instituții media din întreaga lume au solicitat interviuri. Această scrisoare servește drept răspuns la aceste solicitări și este mărturia mea din Ucraina.

Ceea ce s-a întâmplat cu puțin peste o săptămână în urmă era imposibil de crezut. Țara noastră era pașnică; orașele, orașele și satele noastre erau pline de viață. Pe 24 februarie, ne-am trezit cu toții la anunțul unei invazii rusești. Tancurile au trecut granițele Ucrainei, avioanele au intrat în spațiul nostru aerian, lansatoarele de rachete ne-au înconjurat orașele„, si-a inceput Olena scrisoarea, relateaza elle.ro.

Olena Zelenska: „Acest război este purtat împotriva populației civile”

Soția lui Volodimir Zelenski se află în Ucraina, deși nu se știe locul unde aceasta se află. Prima Doamnă a Ucrainei susține că cel mai terifiant lucru este faptul că, în acest război, au murit copii nevinovați.

Poate că cel mai terifiant și mai devastator din această invazie sunt copiii care au căzut victime. Alice în vârstă de opt ani, care a murit pe străzile din Okhtyrka în timp ce bunicul ei încerca să o protejeze.

Sau Polina din Kiev, care a murit în bombardament împreună cu părinții ei. Arsenii, în vârstă de 14 ani, a fost lovit în cap de un fragment de proiectil și nu a putut fi salvat pentru că o ambulanță nu a putut ajunge la el la timp din cauza incendiilor intense.Femeile și copiii noștri locuiesc acum în adăposturi anti-bombă și subsoluri. Cel mai probabil ați văzut cu toții aceste imagini din stațiile de metrou din Kiev și Harkiv, unde oamenii stau pe beton cu copiii și animalele lor de companie.Acestea sunt doar consecințele războiului pentru unii, pentru ucraineni este acum o realitate îngrozitoare. În unele orașe, familiile nu pot ieși din adăposturile anti-bombe câteva zile la rând din cauza bombardamentelor deliberate ale infrastructurii civile”, a mai spus Prima Doamnă a Ucrainei în scrisoarea sa.

Olena Zelenski a lăudat solidaritatea cetățenilor

Olena Zelenski a mai spus în scrisoarea sa că mamele sunt nevoite să nască în subsol, deoarece maternitățile au fost bombardate. De asemenea, soția lui Zelenski a lăudat curajul poporului ucrainean și solidaritatea de care aceștia dau dovadă. Prima Doamnă a Ucrainei a încheiat scrisoarea deschisă făcănd un apel către ajutoarele umanitare din partea celorlalte state.

,,Avem nevoie de coridoare de securitate, care să permită ajutorului umanitar să intervină și civililor să plece în siguranță. Vă solicit să ne acordați ajutor umanitar și mulțumesc celor care deja îl oferă. Mulțumesc tuturor locuitorilor din țările voastre care ies în piețe pentru a sprijini Ucraina', a mai precizat Olena Zelenska. Au trecut deja două săptămâni de când Ucraina a căzut ținta bombardamentelor armatei ruse și în ciuda faptului că ucrainenii sunt depășiți atât numeric, cât și din punct de vedere al echipamentului militar, aceștia continuă să-și apere țara şi să reziste admirabil„, a conchis Olena Zelenska.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter