Ozana Barabancea face primele declarații după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum artista: "Sunt foarte..."

Publicat pe

Ozana Barabancea, care a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, a avut prima reacție de când a contractat virusul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Ozana Barabancea a postat pe Instagram o conversație din care reiese că artista se simte excelent. Vedeta de la Te cunosc de undeva a fost informată că a obținut nota maximă la disciplina Pedagogie 1, din cadrul modulului psihopedagogic. A fost felicitată și i s-a urat însănătoșire grabnică, iar răspunsul Ozanei a fost tranșant: „Vaaai, ce bucurieee. Mulțumesc din suflet. Vă pup. PS. Sunt foarte, foarte, foarte bine Slavă lui Dumnezeu! Și așa am fost mereu! Să nu mai credem toate tâmpeniile”.

„Deci, să ne bucurăm!”, a scris Ozana în dreptul fotografiei și, precum era de așteptat, comentariile au început să curgă, toate cu urări de bine: „Mă bucur enorm că sunteți bine! Multă sănătate în continuare vă doresc!”, „Minunat! Felicitări! Sănătate!”, „Slavă Lui!”.

Citește și: Robert Sfăt, în continuare la cuțite cu Brigitte Pastramă:„A preferat să-și investească banii în operații estetice, care au costat mai mult decât moștenirea. Mie îmi dădea câte 30 de lei pe zi'

De mai bine de o săptămână, Ozana Barabancea se află internată la Matei Balș, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Până la acest moment, artista a păstrat tăcerea privind starea ei de sănătate, preferând să se refacă în liniște. Ozana Barabancea se află printre vedetele de la Antena 1 care au fost testate pozitiv cu COVID-19, iar aceasta are simptome.

Marcel Pavel, Alina Pușcaș, Adriana Trandafir, Toto Dumitrescu, dar și Andrei Ștefănescu de la Te cunosc de undeva s-au infectat cu noul coronavirus. La rândul lor, Liviu Vârciu, Jojo, Ami, Tavi Clonda, Monica Anghel, Andreea Bălan au anunțat deja că rezultatele testelor au fost negative și nu au contractat virusul.

Citește și: Celebrul milionar român Cristofor Ștefan a fost prădat de menajeră și șofer.Cum au acționat hoții și la ce sumă se ridică jaful

Ce declara Ozana Barabancea despre COVID-19, înainte să se infecteze

Ozana a avut o pozitie radicală încă de la izbucnirea pandemiei globale, susținând că totul este o conspirație mondială și că virusul nu ar exista.

Vedeta este adepta teoriei conform căreia totul este doar o manipulare a populației. Din acest motiv, ea a fost activă pe perioada carantinei. A mers să facă voluntariat la Biserică, în perioada Paștelui, iar pe Instagram a postat o fotografie din biserică, în timp ce purta masca incorect. 

Citește și: Adevărul despre relația dintre Adela Popescu și colegul ei, Cove:„Am avut o chimie foarte rapidă'. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de camerele de luat vederi / EXCLUSIV

O mască modernă, și nu chirurgicală de unică folosință – căci doar așa ar fi putut să iasă din casă, a spus ea, afirmând că se „conformează regulilor. 

Ozana Barabancea face primele declarații după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum artista: "Sunt foarte..."Ozana Barabancea face primele declarații după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum artista: "Sunt foarte..."

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter