Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel. Adil Rami a înșelat-o: ”Sunt devastată”

Publicat pe

Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel. Adil Rami a înșelat-o pe vedetă, iar aceasta nu a vrut sub nicio formă să-l ierte. Acum, celebra blondă este din nou o femeie singură. Relația lor a durat doi ani.

Actrița din Baywatch a aflat că fotbalistul de la Olympique Marseille a înșelat-o. Adil Rami era mai mic cu 19 ani decât Pamela Anderson. Relația lor a durat doi ani, iar blonda este devastată după ce a aflat despre viața dublă a iubitului ei.

'Ultimii doi ani din viaţa mea au fost o minciună. Am fost înşelată. Am fost făcută să cred… ne iubeam nebuneşte. Sunt devastată de ceea ce am aflat în ultimele zile. Asta pentru că trăia o viaţă dublă. Obişnuia să facă glume despre alţi jucători care aveau prietene care locuiau în apartamente pe aceeaşi stradă cu soţiile lor. Îi numea monştri pe aceşti jucători. Dar acum este şi mai rău. El a minţit pe toată lumea. Cum este posibil să controlezi în acest fel inimile şi mintea a două femei? Sunt sigur că erau şi altele. Este un monstru', a fost mesajul postat de Pamela Anderson pe reţelele de socializare după despărțirea de fotbalist.

FOTO: Hepta

Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel. Adil Rami a înșelat-o: 'Sunt devastată'Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel. Adil Rami a înșelat-o: 'Sunt devastată'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter