(P) Escapadă în paradisul Delta Dunării - tarife de la 549 lei!

Publicat pe

Delta Dunării este unul dintre puținele locuri din lume care au rămas autentice în ciuda turismului tot mai dezvoltat. Descoperă singura deltă declarată Rezervație a Biosferei UNESCO, într-un sejur în plin sezon estival, la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina!

Ultra Last Minute Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți

Dacă vara te-a prins fără niciun plan de vacanță, Delta Dunării poate fi cea mai bună alegere, mai ales dacă tânjești la escapade relaxante în natură. Gulliver Delta Resort 3* Uzlina a pregătit reduceri de până la 55% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți

Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar și transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol – la tarife de la 549 lei/persoană (plecarea din 30.06) și de la 599 lei/persoană (plecările din 04.07; 11.07), în limita locurilor disponibile!

Gulliver Delta Resort 3* este locația ideală a familiilor cu copii și a seniorilor în căutare de relaxare. Complexul ocupă o suprafață de până la 10.000 mp și cuprinde numeroase facilități turistice: de la piscină cu șezlonguri, pontoane de pescuit și până la loc de joacă pentru copii,  aici nu ai timp să te plictisești. În plus, poziția sa în inima naturii, la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canal Uzlina, este un alt atu important al resortului.

Activități pentru toată familia

Muzeu al naturii și bancă de gene, Delta Dunării adăpostește circa 5500 de specii de viețuitoare, unele dintre ele fiind pe cale de dispariție, iar altele noi pentru știință. O plimbare cu barca pe canalul Uzlina și lacuri precum Isăccel, Isac, Uzlina și Dunoliapca nu poate fi ratată din itinerariul tău, prilej excelent să observi fauna și flora bogate ale acestui colț de paradis. 

Poți porni într-o aventură de tip safari în descoperirea comunității izolată de lipoveni din comuna C.A Rosetti. Satul se află în imediata apropiere de Letea, care alături de Caraorman formează singurele păduri de nisip de la noi din țară. Totodată, Letea este și cea mai nordică pădure subtropicală a bătrânului continent, un loc ce ascunde dune de nisip asemănătoare locurilor deșertice, stejari seculari, liane grecești și cai sălbatici. 

O vacanță estivală în Delta Dunării înseamnă și relaxare la plajă. Nu poți rata excursiile la Sulina și Sfântu Gheorghe, două localități pitorești binecuvântate cu plaje sălbatice ce se întind la locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră. 

 

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Oferta Ultra Last Minute – Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori: tarife de la 599 lei/persoana, 4 zile (plecarile din 04.07; 11.07); si de la 549 lei/persoana, 5 zile (plecarea din 30.06)/ de la 649 lei/persoana (plecarile din 07.07; 14.07).

*Delta pentru Toti: tarife de la 649 lei/persoana, 4 zile (plecarea din 04.07; 11.07 ); si de la 599 lei/persoana, 5 zile (plecarea din 30.06)/ de la 699 lei/persoana (plecari din 07.07; 14.07).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita si cu tichete de vacanta! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter