Paula Chirilă bifează o intervenție chirurgială la nivelul feței! Cât de mult s-a schimbat vedeta după vizita la medicul estetician

Publicat pe

Nu este niciun secret că Paula Chirilă nu se ferește să se lase pe mâna medicilor esteticieni! Acum, a trecut din nou pragul medicului estetician pentru o intervenție la nivelul feței. Iată rezultatele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Paula Chirilă este o femeie asumată, care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume! Nu a omis niciodată să spună că a apelat la ajutorul medicilor pentru a arăta așa cum își dorește.

Paula Chirilă nu este străină de astfel de intervenții, pentru că în trecut a făcut o lipoaspirație, pentru a scăpa de grăsime, apoi și-a făcut o corecție a bărbiei. De asemenea, fosta prezentatoare a precizat că dacă ar avea foarte mulți bani și-ar face toate operațiile estetice existente.

Citește și: Cu câteva zile înainte să nască, Laura Cosoi a decorat camera copiilor într-un stil care să le amintească de Bali.Atenție, imagini adorabile!

Vedeta a decis că este timpul să recurgă la o nouă intervenție și este cât se poate de mândră de rezultate.

Paula Chirilă: „Este genială procedura”

„A fost acum o săptămână. Este genială procedura. Îți face anestezie, nu te doare absolut nimic. Sunt doar niște fire de acid hialouronic. Se duce pe sub piele tot acidul ăla hialuronic și pielea arată un pic mai bine. Oricum am grijă de mine de când mă știu, am și o genă foarte bună', a declarat Paula Chirilă la o emisiune de televiziune.

Citește și: Tatăl Biancăi de la Puterea Dragostei este împotriva relației cu Livian:„Mi-a zis să vin fără el acasă, dar mama a venit la București să îl vadă'

Pielea vedetei este întinsă și arată foarte bine. Se simte bine în pielea ei și ignoră mesajele răutăcioase atât timp cât rezultatele intervențiilor sale sunt pe placul ei.

„Am vrut să păstrez ceea ce am mai mult timp. (…) Mesaje întotdeauna vor fi. Eu încurajez pe oricine să facă orice să se simtă bine și Doamne ajută să dai peste un medic care nu te mutilează', a mai spus Paula Chirilă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, anunț suprinzător, la câteva luni de la divorțul de Alex Bodi:„Urmează a treia căsătorie!'

Paula Chirilă bifează o intervenție chirurgială la nivelul feței! Cât de mult s-a schimbat vedeta după vizita la medicul esteticianPaula Chirilă bifează o intervenție chirurgială la nivelul feței! Cât de mult s-a schimbat vedeta după vizita la medicul estetician

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter