Pepe, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Raluca: "Normal că mai există divergențe. Viața cu soția mea are umbre de normalitate, din când în când"

Publicat pe

Se pare că pentru Pepe nu a fost chiar atât de rea perioada de izolare. Și-a petrecut mai mult timp alături de soție și copii și susține că la acest moment relația cu soția sa este perfectă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pepe, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Raluca: "Normal că mai există divergențe. Viața cu soția mea are umbre de normalitate, din când în când"Pepe, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Raluca: "Normal că mai există divergențe. Viața cu soția mea are umbre de normalitate, din când în când"

Zilele petrecute acasă i-au prins bine lui Pepe, dat fiind că a avut șansa să stea mai mult alături de fetițe și de soția sa.

Vede partea plină a paharului și apreciază și partea pozitivă a izolării: a petrecut timp de calitate în familie, cu toate că a și muncit la niște proiecte pentru care nu reușise să își facă timp până acum.

Citește și: Pepe a dat cărțile pe față.Ce declară despre căsnicia cu Raluca. „Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă'

Pepe: „Normal că mai există divergenţe pe anumite subiecte”

În mmentul în care petreci foarte mult timp cu o anumită persoană, este normal să survină și certurile. Se pare că nu este cazul artistului și al soției sale. „La câte lucruri au fost de făcut împreună, numai de certuri nu mai era timp. Nu e cazul şi nu a fost cazul. Normal că mai există divergenţe pe anumite subiecte, dar sunt contradicţii, nu certuri. Şi întotdeauna, cel care are dreptate are şi câştig de cauză”, a spus Pepe pentru Click!.

Mai mult, artistul a ținut să sublinieze că la acest moment viața sa alături de Raluca este „perfectă, cu umbre de normalitate, din când în când”.

Citește și: Reacția lui Pepe, după ce Oana Zăvoranu i-a dat mesaj de împăcare:'Fiecare are propria familie'

Restricțiile ne-au dat tututor viața peste cap, numai că acestea s-au dovedit necesare pentru combaterea răspândirii virusului. Pepe a mai mărturisit că și-ar dori ca, atunci când vom reveni la normal, să meargă la biserică și să își vadă mama, tatăl și sprietenii.

Pepe: „Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune”

Se pare că relația cu Raluca s-a mai îmbunătățit, având în vedere că în urmă cu câteva luni, artistul susținea că nu are familia și relația perfectă.

„Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant. Dar sunt unii care ţin ranchiună şi dacă nu te întorci puţin şi nu îţi asumi vina şi o ţii în continuare acolo s-ar putea ca la un moment dat să pună capăt unei relaţii frumoase doar aşa din ambiţie sau de la prea mai mulţi nervi', a declarat Pepe.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Raluca poate sta liniștită. Ce a spus Pepe despre Oana Zăvoranu, după ce l-a căutat:'Să fie clar…'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter