Raluca poate sta liniștită. Ce a spus Pepe despre Oana Zăvoranu, după ce l-a căutat: ”Să fie clar...”

Publicat pe

Nu va exista nicio împăcare între Oana Zăvoranu și Pepe, pentru că artistul refuză să discute cu fosta lui soție. Raluca Pascu poate sta liniștită, pentru că nu va fi afectată căsnicia ei.

După ce Oana Zăvoranu l-a căutat pe fostul ei soț, vedeta a făcut public mesajul pe care i l-a trimis lui Pepe. Actrița nu a primit niciun răspuns din partea artistului, iar acesta nu vrea să discute cu ea absolut nimic.

'Nu este nimic adevărat. Nu am vorbit, nu am contactat-o niciodată, nu mă complic', a declarat Pepe, potrivit Wowbiz.

Cântărețul are acum familia lui și nu se mai gândește deloc la fosta lui soție. Pepe are două fetițe minunate și o soție care îl iubește necondiționat, iar ele sunt acum cele care îi umple sufletul de bucurie.

Pepe a spus și motivul pentru care nu a vrut să răspundă la mesajul pe care l-a primit de la Oana Zăvoranu.

'Ea mi-a trimis, de Sărbători, un mesaj. Normal, nu am răspuns, nu aveam de ce să răspund la mesaj, să vorbesc ceva cu ea. Mai ales că știam ce va urma și deja vedeam articolele cu privire la acest subiect, deși știam că eu nu voi deschide o asemenea discuție vreodată. Și, evident, au și apărut acum respectivele 'știri' pe acest subiect. Dar, să fie clar… Eu nu am vorbit cu ea, nu i-am trimis mesaje, nu mă interesează subiectul, nu mă leg la cap', a mai spus artistul.

Ce mesaj i-a dat Oana Zăvoranu lui Pepe în prag de 2020

Prezentă într-o emisiune la Antena Stars, Oana a declarat că i-a dat un mesaj de Crăciun lui Pepe, prin care spera să se împace cu acesta și să aibă o relație de prietenie pe viitor.

'A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam', a declarat Oana Zăvoranu.

'Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior', a explicat Oana Zăvoranu.

Citește și: Reacția Oanei Zăvoranu când a fost luată la rost că nu face copii:„Întrebare comunistă și impertinentă’ / MOTIVUL pentru care nu vrea să fie mamă

FOTO: Facebook

Raluca poate sta liniștită. Ce a spus Pepe despre Oana Zăvoranu, după ce l-a căutat: 'Să fie clar...'Raluca poate sta liniștită. Ce a spus Pepe despre Oana Zăvoranu, după ce l-a căutat: 'Să fie clar...'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter