Pepe vrea despăgubiri colosale de la soția care l-ar fi înșelat. Reacția neașteptată a Ralucăi Pastramă: "Nu există..."

Publicat pe

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că cei doi păreau că se înțeleg de minune. Artistul ar fi hotărât acum să ceară despăgubiri colosale de la mama fetițelor lui. Iată care a fost reacția Ralucăi Pastramă, după ce a aflat ce vrea să facă soțul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Pepe vrea să procedeze cu Raluca Pastramă, la fel cum a procedat și la divorțul de Oana Zăvoranu. Artistul a cerut în 2011, după divorțul de vedetă, daune morale de 100.000 de lei, banii ar fi urmat să acopere prejudiciile create în urma unor vorbe usturătoare aruncate de Oana la adresa fostului ei soţ, Pepe.

Pepe vrea despăgubiri colosale de la soția care l-ar fi înșelat. Reacția neașteptată a Ralucăi Pastramă: "Nu există..."Pepe vrea despăgubiri colosale de la soția care l-ar fi înșelat. Reacția neașteptată a Ralucăi Pastramă: "Nu există..."

De data aceasta, cântărețul ar vrea să apeleze la tribunalul ţigănesc în cazul divorţului de Raluca Pastramă, iar suma cerută drept despăgubiri ar fi de 100.000 de euro, potrivit Playtech. Deocamdată, acest lucru nu este prea clar, dacă Pepe vrea să ceară despăgubiri de la mama fetițelor sale sau de la bărbatul cu care l-ar fi înșelat și ar fi plecat la munte.

Citește și: Raluca Pascu, primele declarații despre divorțul de Pepe:”Nu există decât doi vinovaţi”

Citește și: Reacția lui Pepe după ce s-a aflat că Raluca Pastramă ar avea amant:”Fierbe tot sângele-n mine!”

Citește și: Oana Zăvoranu îi ține partea Ralucăi Pastramă, în divorțul de Pepe:”Dacă l-a înșelat, bine i-a făcut”

Citește și: Reacția neașteptată a bărbatului pentru care Raluca Pastramă și-ar fi pus căsnicia cu Pepe în pericol

Reacția Ralucăi Pastramă, după ce a aflat de intenția lui Pepe

Mama fetițelor lui Pepe a reacționat imediat, după ce a aflat ce vrea soțul ei să facă. Raluca Pastramă a infirmat cum că l-ar fi înșelat pe artist sau că ar avea o altă relație. De asemenea, bruneta consideră că nu este cazul să se ajungă în fața staborului.

'Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor', a declarat Raluca Pastramă pentru sursa mai sus menționată.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter