Prezentatoarea Pro Tv Ramona Păun a fost cerută de nevastă! Bărbatul care i-a furat inima e rudă cu un mare actor

Publicat pe
Prezentatoarea Pro Tv Ramona Păun a fost cerută de nevastă! Bărbatul care i-a furat inima e rudă cu un mare actorPrezentatoarea Pro Tv Ramona Păun a fost cerută de nevastă! Bărbatul care i-a furat inima e rudă cu un mare actor

Frumoasă brunetă care prezintă știrile din sport la Pro Tv, Ramona Păun, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Deși cei doi sunt împreună de opt ani, vedeta a păstrat discreția în privința poveștii sale de iubire. Bărbatul care i-a furat inima este nepotul marelui actor  George Mihaiță.

Ramona Păun, frumoasa prezentatoare a știrilor din sport, are motive de sărbătoare. După o relație de opt ani cu iubitul ei, aceasta a fost cerută în căsătorită chiar într-un din orașele sale preferate, Bruges, din Belgia. Bărbatul care i-a furat inima Ramonei este Cosmin Mihăiță, nepotul marelui actor George Mihăiță, pe care știrista l-a cunoscut chiar la locul de muncă.

Foarte simplu ne-am cunoscut, adică mai simplu de atât nici nu se putea. La serviciu ne-am cunoscut, în redacție. (…) M-a cerut de soție într-un loc foarte drag mie. Îmi doream foarte mult să ajung în Bruges și s-a întâmplat pe unul dintre podurile din Bruges. A fost foarte drăguț.  Încă nu am stabilit data nunții, se va întâmpla în curând, lucrurile sunt foarte serioase,' i-a povestit Ramona Păun lui Cătălin Măruță.

Foto: PR, Instagram

Citește și:

Andreea Antonescu, schimbare radicală de look. A renunțat complet la părul blond

Dani Oţil, prima poză cu iubita super sexy. Fanii au reacţionat imediat: În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!'

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter