Prima apariție a lui Kim Jong-un, după ce s-a scris că a murit. Liderul nord-coreean a participat la o paradă în Phenian / FOTO

Publicat pe

După ce în presa internațională s-a vehiculat că liderul nord-coreean ar fi murit, Kim Jong-un și-a făcut apariția la un eveniment de-a dreptul grandios, susținând un discurs în fața a zeci de mii de oameni. Iată cum arată liderul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ultimele fotografii cu Kim Jong-un sunt dovada zdrobitoare că liderul nord-coreean este bine și nu a pățit nimic. A participat la un eveniment fastuos, ce viza marcarea împlinirii a 75 de ani de la înființarea Partidului Muncitoresc Coreean.

Kim Jong-un și-a făcut apariția zâmbitor, purtând un costum de culoare gri.

Citește și: Primele imagini cu Kim Jong-un, după ce s-a spus că e în comă.Sora dictatorului nord-coreean a preluat o parte dintre puteri

Liderul a ținut să felicite Armata pentru toate eforturile pe care le-a depus în pandemie pentru a ține la distanță virusul ce a cuprins întreg globul. Potrivit rapoartelor, în Coreea de Nord nu ar fi niciun caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Citește și: Un oficial sud-coreean aruncă bomba despre dictatorul Kim Jong-un:”Este în comă, fotografiile cu el sunt false'/ Cine preia puterea

Dovada că liderul Kim Jong-un este în viață

Kim Jong-un a venit în Piața Kim Il-sung la miezul nopții, fiind întâmpinat cu urale, flori și zâmbete pe buze.

Mai mult, Kim Jong-un a ținut un discurs privind o posibilă reconciliere între Sud și Nord, însă nu a renunțat la ideea de a întări armata pentru a răspunde, la nevoie, amenințărilor occidentale: „Vom continua să ne întărim armata, cu scopuri de autoapărare şi de descurajare', a transmis Kim Jong-un, conform protv.ro.

Citește și: Cum arată „trenul plăcerii” lui Kim Jong-un.În Orient Express-ul său personal, dictatorul nord-coreean dădea petreceri cu virgine și băuturi fine!

Prima apariție a lui Kim Jong-un, după ce s-a scris că a murit. Liderul nord-coreean a participat la o paradă în Phenian / FOTOPrima apariție a lui Kim Jong-un, după ce s-a scris că a murit. Liderul nord-coreean a participat la o paradă în Phenian / FOTO

În ultimul timp au tot apărut zvonuri despre starea de sănătate a liderului nord-coreean, iar regimul de la Phenian a ținut să demonstreze în reptate rânduri că Kim Jong-un este în viață.

La un moment dat chiar serviciile de informaţii sud-coreene au afirmat că Kim Jong-un a delegat o parte din puterile sale lui Kim Yo-jong din, sora sa, iar motivul pentru care ar fi ales să facă asta este stresul: „Kim Jong-un îşi păstrează încă autoritatea absolută, dar o parte din ea a fost predată puţin câte puţin. Yo-jong este liderul numărul 2 de-facto, dar (Kim Jong-un) nu şi-a ales un succesor’, a afirmat serviciul sud-coreean.

Citește și: Detalii uimitoare din viața dictatorului nord-coreean Kim Jong-un.A avut o copilărie plină de excese și se închipuia playboy de Hollywood!

Sursa foto: Profimedia, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter