Prima fotografie în care i se vede chipul fetiței lui Feli. Nora Luna are trăsături de păpușă

Publicat pe

În urmă cu nouă luni, Feli devenea pentru prima dată mămică. Nora Luna i-a schimbat complet viața artistei și a făcut-o să simtă ce nu a simțit niciodată până atunci. Feli a postat prima fotografie în care i se vede chipul fetiței sale.

Când vine vorba despre copilul ei, Feli este foarte grijulie. Vedeta nu vrea să-șo expună fetița foarte mult, iar până acum nu i-a arătat deloc chipul micuței. Feli face pozele în așa fel încât să nu i se poată vedea trăsăturile.

Recent, artista a postat pe una dintre rețelele de socializare prima fotografie în care i se poate vedea chipul micuței. Nora Luna are trăsături de păpușă și a primit foarte multe complimente din partea fanilor mamei sale. Micuța a împlinit 9 luni de când a venit pe lume, iar Feli i-a scris câteva versuri absolut emoționante.

'9 vieti, iubita mamei,
9 vieti de-as mai avea, 
De cand tu ai aparut
Nu m-as satura! 
Nu m-ar satura iubirea
Cat pe cerul vietii mele
Existi tu, Lunita mea!

Cu sufletul mare, mare, 
Ochii de om intelept, 
Ma sfatuiesti azi in viata, 
Cum sa-nvat ca sa ma bucur
De tot ce ma ia in brate, 
Si cu zambet larg pe buze
Valseaza inima-n piept!

Nora Luna din poveste, 
Se-mplineste luna a9a! 
De cand ai venit pe lume, 
Nu simt decat fericirea! 
In experienta vietii, tu, 
Iubita mamei  draga, 
Ma imbraci in bunatate, 
Si secunda de secunda
Muzica si tu, Lunito
Ma-nvatati sa simt iubirea.', sunt versurile pe care vedeta le-a scris pentru fiica ei.

Admiratorii lui Feli s-au bucurat foarte mult să vadă această fotografie cu Nora Luna, pentru că așteptau de ceva timp să-i vadă fața micuței.

Feli a suferit de depresie postnatală

„Da, am avut depresie postnatală. Plângeam întruna și de la orice. Eram foarte, foarte sensibilă. Și, când am plecat pentru prima oară la concert, nici nu mai puteam vorbi de atât de mult plâns. Îmi era tare dor de Nora Luna și nu puteam face nimic. M-a întrebat un coleg pe Whats App ce am pățit și nici nu am putut să-i răspund. I-am trimis doar poză cu mine ca să-i arăt ce față umflată am, de atâta plâns. Am învâțat-o și pe mama să filmeze și să mi-o arate pe Luna mereu. Așa au fost primele două luni, după naștere', a povestit Feli la „Vorbeşte lumea’.

FOTO: Instagram

Prima fotografie în care i se vede chipul fetiței lui Feli. Nora Luna are trăsături de păpușăPrima fotografie în care i se vede chipul fetiței lui Feli. Nora Luna are trăsături de păpușă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter