Gabriela Cristea se pregătește de cununia religioasă cu Tavi Clonda! Va avea o singură domnișoară de onoare

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor păși în fața altarului în mai puțin de o săptămână. Își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu și alături de familie, de cei dragi, dar mai ales de comorile lor: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Gabriela Cristea și-a ales rochia de mireasă pentru marele eveniment, dar și pantofii. Până la marele eveniment, vedeta nu le va arăta, nici măcar Tavi Clonda nu le-a văzut. Vrea să fie o mireasă specială, elegantă și mai ales împlinită. Are o familie frumoasă cum și-a dorit dintotdeauna.

Cununia religioasă va fi un eveniment restrâns, în familie, la care vor participa prietenii, membrii familiei. Vedeta și-a ales și domnișoara de onoare, pe Ștefania, fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu.

Există o relație de lungă prietenie între cuplul Cristea – Clonda și Ionescu – Șișcanu. Șe știu de mulți ani din televiziune, au o relație de amiciție care acum s-a transformat în ceva mai mult, sunt precum o familie. În calitate de nași, Mădălin și Cristina le vor fi aproape finilor în biserică, le vor da cele mai bune sfaturi.

Gabriela Cristea, pe ultima sută de metri cu nunta. Vedeta s-a pozat la probele pentru rochia de mireasă

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au decis ca la acest final de vară-început de septembrie să bifeze două mari evenimente din viaţa lor, botezul celei de-a doua fetiţe şi cununia religioasă.

Nunta va avea loc într-un cadru restrâns, cu doar 20 de persoane, iar Gabriela se pregăteşte intens pentru ziua cea mare, fiind preocupată să arate cât mai bine în ziua cea mare. Vedeta ține o dietă bazată doar pe carne şi salată, care a ajutat-o să scape deja de 12 kilograme. Pe lângă asta, Gabriela bea ceaiuri pentru slăbit, pentru care prietenii o critică aspru.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter