Prima imagine cu chipul celei de-a doua fetițe a Laurei Cosoi. Cum arată micuța Vera și cu cine seamănă

Publicat pe

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu trei luni. Vedeta a postat prima imagine cu chipul fetiței sale, Vera. Mezina este adorabilă. Iată cu cine seamănă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, 15 august, de Sfântă Mărie, familia Laurei Cosoi și a lui Cosmin Curticăpean s-a mărit cu încă un suflet. Pe lume a venit cea de-a doua fetiță a celebrului cuplu, iar micuța a primit numele Vera.

Laura Cosoi a născut în plină pandemie de coronavirus, însă totul s-a desfășurat în maximă siguranță, astfel că nici ea, nici micuța nu au întâmpinat probleme.

Vera are trei luni

Până la acest moment, timp de trei luni, Laura Cosoi a postat o serie de fotografii în care apărea și mezina familiei, însă în niciuna nu i s-a văzut clar chipul. În imaginile postate micuța era cu spatele sau avea chipul acoperit.

Acum, la trei luni de la venirea sa pe lume, Laura Cosoi a decis să posteze prima fotografie clară cu chipul micuței. Vera este adorabilă, iar imaginile o dovedesc din plin!

Citește și: Lecțiile învățate de Laura Cosoi în sarcină:”Am avut perioade cu multă anxietate. Sunt kilogramele luate, care sunt greu de dus”. Cum a ajuns la un echilibru

Citește și: Cu câteva zile înainte să nască, Laura Cosoi a decorat camera copiilor într-un stil care să le amintească de Bali.Atenție, imagini adorabile!

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii:„Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu'. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Scott Disick și Amelia Hamlin, cel mai nou cuplu de la Hollywood!Fostul soț al lui Kourtney Kardashian a bifat o nouă cucerire

„Iubirea noastră, Vera”, a scris ea în dreptul fotografiei, care a atras foarte multe like-uri și comentarii pe măsură.

Cu cine seamănă mezina familiei

Cu cine seamănă Vera? Părerile sunt împărțite la acest capitol.

„Seamănă tare cu Rita, așa mi se pare!”, a scris Dana Rogoz, Laura Cosoi fiind de acord că, într-adevăr, mezina seamănă cu sora mai mare.

Prima imagine cu chipul celei de-a doua fetițe a Laurei Cosoi. Cum arată micuța Vera și cu cine seamănăPrima imagine cu chipul celei de-a doua fetițe a Laurei Cosoi. Cum arată micuța Vera și cu cine seamănă

„Seamănă foarte mult cu IubiRITA! Să vă aducă numai bucurii!”, a mai fost de acord o altă fană.

„Ce diferita este de Rita!! să vă trăiască!”, i-a mai spus o femeie, care însă a fost contrazisă de Laura: „Nu mi se pare. Seamănă cu Rita la vârsta asta”.

Alte comentarii în care s-a subliniat cât de frumoasă este micuța au curs: Superbă! Să fie sănătoasă și binecuvântată!, Aveți două fetițe splendide!, Ești o minune de copil, multă sănătate, Ești absolul adorabilă, Minunată, Vai ce frumusețe, Absolut perfectă, Cât de scumpică e, Ce ochișori albaștri, Frumusețe mică. Iar comentariile au continuat în același stil, și pe bună dreptate!

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter