Primele imagini cu Ozana Barabancea, după ce s-a vindecat de coronavirus. Vedeta de la Antena 1 a fost și în vacanță

Publicat pe

Ozana Barabancea s-a vindecat de noul coronavirus, iar acum se bucură în continuare de viață. Jurata de la Te cunosc de undeva a postat primele imagini după ce s-a externat de la Matei Balș.

Vedeta de la Antena 1 nu a vrut să vorbească deloc despre situația prin care a trecut, chiar dacă ceilalți colegi ai săi au vorbit deschis despre asta. Ozana Barabancea a fost externată recent de la Matei Balș, unde a fost dusă după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Citește și: Ozana Barabancea, surpriză pe patul de spital. Vedeta este infectată cu noul coronavirus și e internată de mai bine de o săptămână

După ce s-a vindecat, artista și-a reluat activitățile și a plecat chiar într-o scurtă vacanță în România. Ozana Barabancea este acum cu zâmbetul pe buze și pare că nu este deloc afectată de ce s-a petrecut în viața ei.

Primele imagini cu Ozana Barabancea, după ce s-a vindecat de coronavirus. Vedeta de la Antena 1 a fost și în vacanțăPrimele imagini cu Ozana Barabancea, după ce s-a vindecat de coronavirus. Vedeta de la Antena 1 a fost și în vacanță

După ce toată lumea l-a acuzat pe Marcel Pavel că el a fost pacientul zero la Te cunosc de undeva, după ce a fost vindecat și externat, artistul a dat de înțeles că Ozana ar fi venit cu virusul pe platourile de filmare de la Antena 1.

Ozana Barabancea nu credea în coronavirus

Ozana a fost foarte vehementă pe conturile de socializare, încă de la izbucnirea pandemiei globale, susțind că totul este o conspirație mondială și că virusul nu ar exista. 

Ea este adepta teoriei conform căreia totul este doar o manipulare a populației. 

Din acest motiv, ea a fost activă pe perioada carantinei. A mers să facă voluntariat la Biserică, în perioada Paștelui, iar pe Instagram a postat o fotografie din biserică, în timp ce purta masca incorect. 

Citește și: Ozana Barabancea face primele declarații după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum artista: „Sunt foarte…”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter