Primele imagini cu Victor Slav și noua iubită. Locuiesc împreună și este total diferită de fostele din viața lui

Publicat pe

După divorțul de Bianca Drăgușanu și despărțirea de Raluca Silea, Victor Slav are o nouă iubită. Fostul prezentator TV a fost surprins alături de noua cucerire la cumpărături într-un hypermarket din Capitală.

În plină pandemie de coronavirus, Victor Slav a ieșit cu noua femeie din viața lui să facă cumpărăturile pentru casă, ceea ce înseamnă că cei doi locuiesc împreună. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ales să se izoleze cu noua lui parteneră de viață, potrivit Click!.

Până acum, Victor Slav nu a postat nicio fotografie cu noua iubită și preferă să o țină departe de ochii curioșilor. Cert este că fostul prezentator TV este foarte îndrăgostit de blondină, ba chiar a ales să se asorteze cu aceasta. Amândoi aveam adidași la fel, cu soșete purtate în același mod, iar de pe cap nu le-a lipsit șapca întoarsă.

Dacă ar fi să ne luăm după stilul vestimentar al actualei lui Victor Slav, blondina este total diferită de femeile care au făcut parte din viața lui până acum.

Cine este noua iubită a lui Victor Slav

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a pus ochii acum pe o blondă sexy. Ela este cea de care Victor Slav s-a îndrăgostit, potrivit Cancan. Evident, este o bombă sexy și are mai multe intervenții estetice. Ela, noua iubită a vedetei, lucrează ca hostess la o terasă din București. Cu siguranță blondina i-a atras atenția lui Victor Slav cu formele sale sexy.

Citește și: Victor Slav a vorbit pentru prima oară despre noua lui iubită! Cei doi au fost împreună în Egipt

FOTO: Instagram, Click! Blitz

Primele imagini cu Victor Slav și noua iubită. Locuiesc împreună și este total diferită de fostele din viața luiPrimele imagini cu Victor Slav și noua iubită. Locuiesc împreună și este total diferită de fostele din viața lui
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter