Probleme grave în afaceri pentru familia Simonei Halep! Datoriile se ridică la 5 milioane de euro

Publicat pe

Afacerile familiei Halep ar fi pe butuci, tatăl și fratele tenismenei confruntându-se cu probleme serioase și datorii de… cinci milioane de euro!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Familia Simonei Halep traversează momente dificile! Simona Halep se poate lăuda cu venituri fabuloase din tenis, însă afacerile familiei sale ar trece printr-o criză gravă!

Potrivit cancan.ro, datoriile a trei dintre firmele controlate de familia Halep s-ar ridica la peste 5 milioane de euro, cifra totală de afaceri pentru anul trecut fiind de 10 ori mai mică, mai exact de 500.000 euro.

Citește și: Nici nu zici că e gravidă! Cum arată Diana Bart în ultima lună de sarcină. Poartă ținute foarte sexy:„Am luat în greutate fix 13 kg'

O societate deținută de tatăl Simonei Halep, Cubit SRL, a avut o cifră de afaceri 0 anul trecut, în schimb datoriile au ajuns la 7,3 miloane de lei! Acest lucru ar fi cauzat de faptul că s-a închis localul familiei din Constanța.

Nici fratelui sportivei lucrurile nu-i merg mai bine. Dimpotrivă! O societate deținută de Nicolae Halep, New Concept Imob SRL, care se ocupă cu tranzacții impbiliare, a ajuns la datorii de 15,2 milioane lei, cu o cifră anuală de afaceri de 120.000 lei.

Citește și: Detalii neștiute din trecutul Corinei Caragea:„Mă transformam după școală, când mergeam la castinguri'. Din ce a câștigat prezentatoarea TV primii bani / EXCLUSIV

Cu toate acestea, planurile tenismenei rămân în picioare: Simona are de gând să ridice un hotel și o clinică în Constanța. Investițiile se ridică, evident, la costuri destul de mari, având în vedere că se va ridica o construcție cu patru etaje în locul clădirii unde se situa vechea cafenea.

Citește și: Decizia luată de Brigitte și Florin Pastramă la un an de la nuntă. Cei doi au plecat din România:'Ne bucurăm…'

Probleme grave în afaceri pentru familia Simonei Halep! Datoriile se ridică la 5 milioane de euroProbleme grave în afaceri pentru familia Simonei Halep! Datoriile se ridică la 5 milioane de euro

Sursa foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter