Puțini știu că prezentatorul TV, Cabral, mai are o soră. Cum arată Artemis

Publicat pe

Când vine vorba despre familia lui, Cabral este foarte discret. Prezentatorul TV încearcă să-i țină pe cei dragi departe de ochii presei. Puțini știu că soțul Andreei Ibacka mai are o soră. Artemis nu este la fel de cunoscută ca și Cabral.

Dacă pe Cabral îl știe toată lumea, sora lui nu este o persoană publică. Sora prezentatorului TV își vede discret de viața ei. Cabral are o relație foarte bună cu Artemis Boldea și le face plăcere să petreacă timp împreună.

„Ea e sormea. Artemis. Și, cu toate că e o teroristă și-o cicălitoare, cred că e unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea. Nu, nu-i ziua ei… doar mă lăudam și eu pe-aci…', a scris Cabral cu ceva timp în urmă pe una dintre rețelele de socializare.

Sora lui Cabral este director al Fundaţiei Ciprian Marica'. Artemis Boldea este fata pe care mama lui Cabral o are cu actualul soţ, Mircea Boldea. Prezentatorul de la ProTV mai are fraţi în Africa din partea tatălui său.

FOTO: Facebook, Libertatea

Puțini știu că prezentatorul TV, Cabral, mai are o soră. Cum arată ArtemisPuțini știu că prezentatorul TV, Cabral, mai are o soră. Cum arată Artemis
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter