Trucul ieftin pentru ten și păr folosit de Alina Chivulescu la 44 de ani. E la îndemâna oricui

Publicat pe

Actrița Alina Chivulescu are 44 de ani și un chip precum al unei adolescente. Ea a dezvăluit că are anumite trucuri. Unde mai pui că sunt și foarte ieftine?! Știe să se hidrateze și să se mențină tânără. 

Alina Chivulescu este o prezență discretă, rar vorbește despre viața personală și tot mai rar participă la evenimente. Atunci când își face apariția, ea atrage toate privirile. Are un ten de invidiat la 44 de ani. Ea a dezvăluit că este adepta produselor naturiste.

„Da, de nişte ani mă uit pe eticheta cremelor şi încerc să mă feresc de substanţele despre care se ştie că nu fac bine. Putem să le evităm măcar pe cele cunoscute.”

Pentru păr, același gen de produse îl preferă.

„La păr chiar se vede pulsul produselor bio şi naturiste. Au mai multe uleiuri şi agresează mai puţin. Eu am un păr uscat şi ondulat şi trebuie să fiu foarte atentă la hidratarea lui. Înainte de spălat, când am ceva mai mult timp, pun pe lungimea firului ulei de cocos, dar poate fi folosit şi cel de măsline, migdale sau ricin.”

Ea a mai adăugat că nu se bazează pe niciun truc băbesc, ci are mare grijă la alimentație. „Nu e un truc, dar contează mult alimentaţia. Atunci când ai o hidratare bună se vede şi pe faţa şi pe corpul tău. (…) Am grijă să mănânc fructe, legume şi lucruri cât mai puţin procesate.”, a declarat ea pentru Apropo TV.

Trucul ieftin pentru ten și păr folosit de Alina Chivulescu la 44 de ani. E la îndemâna oricuiTrucul ieftin pentru ten și păr folosit de Alina Chivulescu la 44 de ani. E la îndemâna oricui

Dan Chişu și Alina Chivulescu s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

28 octombrie va fi o dată de neuitat pentru Dan Chișu și Alina Chivulescu. Cei doi s-au căsătorit chiar la o săptămână după ce se zvonise că au depus actele de căsătorie. Cea care i-a dat de gol a fost nimeni alta decât Dana Rogoz. Actrița a postat o fotografie alături de Alina Chivulescu și Adela Popescu, iar la descrierea acesteia avea un mesaj de felicitări pentru prietena ei. „Prietena noastră a zis astăzi DA! Felicitări! Casă de piatră’, a scris Dana Rogoz pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter