Kate Middleton a purtat la o întâlnire din Londra o rochie mai veche. Ținuta ei costă peste 4.000 de euro

Publicat pe

Kate Middleton a avut recent o apariție în Londra. Ea a ales să poarte o rochie mai veche, una pe care a mai îmbrăcat-o în urmă cu luni de zile. Deci, și la case mai mari, chiar regale,  se poartă să reciclezi hainele. 

Kate Middleton și-a făcut apariția pe 14 mai în Londra, la Bletchley Park. În vârstă de 37 de ani, Ducesa de Cambridge a ales să poarte o rochie vaporoasă, bleumarine cu buline albe creată de Alessandra Rich. Nu este pentru prima dată când Kate îmbracă aceast articol vestimentar, ea l-a ales și la aniversarea de 70 de ani a Prințului Charles.

Iată că ducesa reciclează hainele, le poartă de mai multe ori. Creația costă în jur de 1700 de lire sterline. Ea a asortat o pereche de pantofi blue navy în valoare de 425 de lire, cu un clutch Symthson de 450 de lire. Nici cerceii nu costă putin, nici mai mult nici mai puțin de 1.090 de lire.

În privința make-up-ului, ea a ales un machiaj natural cu care ne-a obișnuit. Priviți galeria foto!

Kate Middleton a purtat la o întâlnire din Londra o rochie mai veche. Ținuta ei costă peste 4.000 de euroKate Middleton a purtat la o întâlnire din Londra o rochie mai veche. Ținuta ei costă peste 4.000 de euro

Kate Middleton își dorește un al patrulea copil, la doar un an după ce a devenit mamă!

Se pare că Ducesa de Cambridge își dorește să devină o mamă-eroină, cel puțin după spusele unor persoane din anturajul de la Palat, care susțin că apropiata venire pe lume a copilului lui Meghan Markle a făcut-o pe Kate să-și dorească să devină mamă din nou, deși Prințul Louis abia a împlinit 1 an!

De altfel, nici ceilalți doi copii ai Ducilor de Cambridge, mai apropiați de vârstă unul de altul, nu sunt îndeajuns de mari încât să-și poarte singuri de grijă… Prințesa Charlotte are 4 ani, iar Prințul George împlinește 6 ani abia în iulie. Cu toate acestea, „Catherine și-ar dori să aibă încă un copil', a declarat o sursă pentru Daily Mail. „Iubește copiii și este pregătită să treacă printr-o nouă sarcină, chiar dacă în trecut toate trei au fost complicate de grețurile matinale severe'.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter