Raluca Aprodu va juca în serialul VLAD. Ce rol va interpreta

Publicat pe

Raluca Aprodu se alătură echipei serialului Vlad, de la Pro TV. Vor avea loc întorsături de situație spectaculoase, care vor duce povestea răzbunării în locuri neașteptate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

O mulțime de nume noi s-au alăturat serialului, unul dintre aceste nume fiind Raluca Aprodu, care intră în scenă în episodul de luni, 21 septembrie.

Binecunoscuta actriță joacă rolul Ivanei, soția unui politician important, Drăgoi, interpretat de Tudor Chirilă, iar în curând vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana:„Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…'/ EXCLUSIV

În episodul următor, vom vedea o întâlnire între Ivana și Vlad. Care va fi relația dintre ei și ce pune la cale Vlad? Știm că acesta îl investiga pe soțul Ivanei, Drăgoi, pentru a vedea ce legături există între el și Iordache.

Citește și: Elena Chiriac rămâne în Ferma.Anisia Gafton părăsește competiția, după ce a ratat și a doua șansă

În episodul trecut, am văzut cum Iulia a fost capturată de către Micky și Vlad, iar aceștia au încercat să îi explice cât de periculos este de fapt Iordache. Se pare însă că fiica rebelă a lui Cezar nu dorește să revină în casa părinților săi, iar în acest episod o vom vedea într-un bar de striptease. Cum a ajuns acolo și ce plănuiește mai departe, vedem luni.

Raluca Aprodu va juca în serialul VLAD. Ce rol va interpretaRaluca Aprodu va juca în serialul VLAD. Ce rol va interpreta

Iordache a aflat cu stupoare, de la Ștefan, că Iulia trăiește, ceea ce a declanșat o izbucnire de nervi. Văzând afacerile dubioase în care este implicat Iordache și reacția acestuia la aflarea veștii că fiica dușmanului său trăiește, Ștefan simte că pierde controlul.

Citește și: Scandal monstru între Bogdan Mocanu și Andra Voloș:„Nu-mi place să spăl rufele în public'

În acest episod descoperim și dacă se concretizează o nouă alianță între Eliza și Delia. Vom vedea cât de departe este dispusă să meargă o femeie pentru copilul său. „O să-mi omoare copilul!', îi spune Delia Elizei, cu lacrimi în ochi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter