Scandal monstru între Bogdan Mocanu și Andra Voloș: "Nu-mi place să spăl rufele în public"

Publicat pe

 Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au despărțit de nenumărate ori, însă s-au împăcat atunci când fanii lor se așteptau mai puțin. Cei doi au avut mai multe discuții contradictorii, inclusiv în public.  Câștigătorul sezonului 1 Puterea Dragostei a luat foc pe pagina lui de Instagram, după ce mai multe zvonuri au fost aruncate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu s-a enervat la culme atunci când  a fost acuzat că umblă cu o altă fată, după ce au apărut imagini cu el și cu o altă domnișoară.

El a ținut să clarifice lucrurile și a explicat că tânăra care s-a așezat lângă el, la o nuntă a unor prieteni, care a avut loc de curând, este doar o prietenă din copilărie, pe care n-o văzuse de foarte mult timp.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a enervat la culme când alte zvonuri au fost aruncate pe internet, iar oamenii cred că Andra Volos a fost inșelată, din nou.

Scandal monstru între Bogdan Mocanu și Andra Voloș: "Nu-mi place să spăl rufele în public"Scandal monstru între Bogdan Mocanu și Andra Voloș: "Nu-mi place să spăl rufele în public"

'Dacă am tăcut până acum este pentru că sunt un bărbat foarte discret și nu-mi place să spăl rufele în public, dar deja se depășește o limită. Vreau să clarific că eu cu fata aia din poze nu avem nicio treabă, suntem prieteni, care nu s-au văzut de șase ani.

Pe scaunul pe care stătea au mai stat probabil 10 femei și 10 bărbați să fac poze în seara aia. Astea sunt niște zvonuri aruncate, ca să se atragă atenția asupra mea. Probabil Andra era preocupată să pună poze în fundul gol pe Instagram sau să iasă cu fel și fel de terminate și terminați. Sau să-și facă bilet și să se ducă la Istanbul, lucru pe care mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face niciodată și să mă dezamăgească', a spus Bogdan Mocanu.

Andra Volos nu s-a lăsat mai prejos și a postat un mesaj pe pagina ei de Instagram. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei se află în Istanbul, însă și-a răpit câteva secunde să-i dea replică lui Bogdan Mocanu.

'Am văzut c-au început victimizările. Succes', a spus Andra Volos.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter