Raluca Tănase de la Bambi a făcut o nouă intervenție estetică. Cum arată artista acum

Publicat pe

Raluca Tănase de la Bambi s-a transformat total de când a apelat la medicul estetician. Vedeta este adepta intervențiilor estetice și niciodată nu s-a ferit să recunoască. Raluca Tănase a fost din nou la estetician, unde a făcut o nouă schimbare.

S-a lansat în showbiz la o vârstă destul de fragedă, la 16 ani mai exact. Raluca Tănase a bifat mai multe intervenții estetice, iar acum este foarte mulțumită de felul în care arată. Artista are implant mamar, două rinoplastii, mărirea buzelor cu acid hialuronic, dar și alte intervenții non-invazive.

Recent, Raluca Tănase de la Bambi s-a lăsat pe mâna medicului estetician și a făcut o nouă intervenție la nivelul feței. 'Astăzi am încercat firele PDO care în timp se resorb și se transformă în colagen', a scris Raluca Tănase pe una dintre rețelele de socializare.

Pentru blondină, aspectul fizic este foarte important și consideră că vinde și imaginea ei. Raluca Tănase nu s-a ferit niciodată să ascundă artificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

FOTO: Instagram

Raluca Tănase de la Bambi a făcut o nouă intervenție estetică. Cum arată artista acumRaluca Tănase de la Bambi a făcut o nouă intervenție estetică. Cum arată artista acum
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter