Fotografia care spune tot! Cum arată Inna fără pic de machiaj. Artista are 32 de ani și multe nopți nedormite la activ

Publicat pe
Fotografia care spune tot! Cum arată Inna fără pic de machiaj. Artista are 32 de ani și multe nopți nedormite la activFotografia care spune tot! Cum arată Inna fără pic de machiaj. Artista are 32 de ani și multe nopți nedormite la activ

La cei 32 de ani ai săi, Inna are tot ce-și dorește, dar și ceva ce sigur ar prefera să poată evita: oboseala acumulată în urma zborurilor cu avionul prin toată lumea și a nopților nedormite din cauza concertelor. Aflată în vacanță, artista a făcut publică o fotografie în care nu are pic de machiaj. Iată cum și-a pus oboseala amprenta asupra ei!

De câte ori are ocazia să își ia o vacanță, Inna fuge fie la casa sa din Barcelona, fie în Costa Rca, destinația ei preferată de vacanță, unde își încarcă bateriile. În rest, artista este tot timpul pe drumuri, de la un concert la altul, dintr-un capăt al lumii în celălalt.

Acest stil de viață impus de meseria de artist este unul privilegiată, dar care cere un tribut. Iar Inna este o fată tânără și plină de energie, însă un chip obosit de 32 de ani nu mai arată ca unul de 20.

Aflată zilele acestea în vacanță, Inna nu s-a sfiit să își facă selfiuri în care nu are pic de machiaj. În ciuda stilului de viață de care vorbeam mai sus, dar cu siguranță și datorită bronzului, cântîăreața are un ten curat și expresiv.

Ce ritual de îngrijire are Inna

Acum ceva vreme, Inna a recunoscut pentru Unica care sunt trucurile la care apelează. 'În primul rând, recuperez somnul. Consider că somnul mă ajută și să îmi recapăt energia, dar și să mă odihnesc. Apoi mă hidratez mult cu apă, freshuri și din când în când aplic niște măști pe bază de ingrediente natural', a dezvăluit Inna.

'Folosesc de fiecare dată demachiant, soluție micelară și apă termală, precum și cremă hidratantă și unt de corp. Sunt esențiale pentru ca pielea să fie curată și hidratată după ce o supun multor zile de make-up sau de zbor', a mai completat artista.

Foto: Instagram

Citește și:

Dan Bordeianu, așa cum nu l-ați văzut niciodată! Fanii sunt șocați: „Tataie, ai îmbătrânit!'

Cătălin Meșter, fost concurent la Insula Iubirii, se căsătorește. Și-a cerut iubita de soție

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter