Ramona Gabor, probleme legate de moștenire după decesul părinților. Ce i-a donat surorii ei

Publicat pe

Ramona Gabor s-a stabilit în Dubai, unde locuiește de nouă ani de zile. Rămasă fără părinți, aceasta a făcut o vizită în România, dar nu pentru a se relaxa, ci pentru a rezolva unele probleme legate de moștenire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La ultima sa vizită în România, când a ptrecut câteva zile în țară, Ramona Gabor a vrut să rezolve câteva probleme legate de familie și moștenire. Se poate spună că aceasta nu a venit să se relaxeze, ci să facă un gest foarte frumos față de sora sa.

Sora Monicăi a mers împreună cu Alina, cealaltă soră a lor, și i-a donat acesteia partea din apartament care i-a revenit după moartea tatălui lor. Este vorba despre apartamentul din Bacău, unde au copilărit cele trei surori, potrivit impact.ro.

Ramona Gabor, probleme legate de moștenire după decesul părinților. Ce i-a donat surorii eiRamona Gabor, probleme legate de moștenire după decesul părinților. Ce i-a donat surorii ei

Ramona Gabor și-a deschis propria afacere

Ramona Gabor și-a deschis propria afacere și se bucură de succes în Dubai. Sora Monicăi a lansat o colecție de parfumuri ce pot fi cumpărate și de clienții din Europa.

Locuiesc in Dubai de nouă ani. Așadar, este orașul pe care îl numesc acasă. Nu știu dacă voi rămâne definitiv aici pentru că viața este imprevizibilă, însă în acest moment nu mă văd locuind în alta parte. Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Întodeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca model, am avut, de-a lungul timpului, tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Facem livrări și în Europa, inclusiv în România', a spus Ramona Gabor, pentru redacția Playtech-Impact.

Citește și: Ce dietă ține Ramona Gabor.Regulile alimentare de la care nu se abate niciodată

Citește și: Cât de importanți sunt banii într-o relație pentru Ramona Gabor:'Nu întotdeauna am avut tot ce am vrut'

Citește și: Jador și mama lui, apariție surpriză la Chefi la Cuțite:„Dacă nu iau cuțitul…'

Citește și: Cum se antrenează Gina Pistol și Smiley îaninte să devină părinți:„Îmi pun ceasul să sune la 2-3 noaptea…'

Ramona Gabor, expertă în diamante

Ramona Gabor a ales să facă un curs de specializare în… gemologie, iar acum este expertă în diamante.

Am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi‘,a  declarat pentru Click! Ramona Gabor.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter