Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Ce i-au găsit anchetatorii în buzunar

Publicat pe

A trecut o săptămână de când Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină. Vestea că celebrul designer s-a stins din viață a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut. Noi informații despre accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit au ieșit la iveală.

La scurt timp după accidentul lui Răzvan Ciobanu a apărut un martor care a povestit că acesta a fost urmărit și scos din mașină de cei care erau pe urmele sale. Bărbatul a recunoscut că a mințit, iar motivul pentru care a invetat această poveste a fost doar că să apară la TV.

„Era şoferul şi încă doi. Care i-au luat banii. Eu aveam băţul în mână şi cuţitul. Atât. Şi nu puteam să fac faţă la trei. M-am ascuns… Dacă mai era cineva cu mine, poate interveneam, poate nu se întâmpla aşa ceva.”, spunea atunci bărbatul care se declara martor.

„Audiat fiind la Poliţie, a început să plângă. Şi-a cerut scuze şi a spus că mai tot timpul stă beat. Voia şi el să apară la televizor”, a spus Dan Capatos.

NU s-au găsit droguri în mașina lui Răzvan Ciobanu

La un moment dat s-a zvonit că în mașina pe care Răzvan Ciobanu a condus-o au fost găsite droguri. Lizeta Haralambie a dezvăluit la Xtra Night Show că nu au fost găsite substanțe interzise nici în mașină și nici pe drum.

'Nu s-au găsit droguri în mașina lui Răzvan Ciobanu. (…) Şi de ce nu le-a dus la Poliţie? Dacă lua Poliţia, scria pe procesul verbal şi era chemată Crima Organizată”a spus Lizeta Haralambie '

Ce au găsit anchetatorii în buzunarul lui Răzvan Ciobanu

Deși la un moment dat s-a zvonit că au fost găsiți 14.000 de euro, se pare că totul a fost o exagerare. În mașina cu care Răzvan Ciobanu se aflau 1300 ron, bani care nu erau ai lui. În buzunarul celebrului designer a fost găsită o monedă de 50 de bani.

„Am înţeles că aşa este. N-au fost găsiţi 14.000 euro. Banii aceia nu erau ai lui Răzvan, ci ai proprietarului maşinii. Cred că nici el nu știa de banii aceia. Răzvan avea doar 50 de bani”, a declarat Lizeta Haralambie

La mare, Răzvan Ciobanu nu a avut cazare, iar la restaurant a comandat, dar nu a plătit el.

FOTO: Facebook

Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Ce i-au găsit anchetatorii în buzunarRăsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Ce i-au găsit anchetatorii în buzunar
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter