Diana Dumitrescu, declarații despre sarcină: "Sper să o duc până la termen, să nu nasc prematur"

Publicat pe

Diana Dumitrescu este însărcinată pentru prima oară. Va deveni mamă, iar emoțiile sunt foarte mari. Ea a făcut dezvăluiri inedite despre sarcină, despre cum se descurcă în această perioadă delicată. 

La ultima ecografie, Diana Dumitrescu a aflat de starea bebelușului ei din burtică. Se pare că este destul de măricel.

„Ultima oară când am fost la ecografie mi-au spus că este copilul foarte mare… Eu am avut 3, 6 kilograme şi am fost mare. Eu sper să duc sarcina până la termen, să nu nasc prematur. Probabil o să fie mare, vedem cum o să fie. E greuţ. Apasă foarte tare în anumite locuri. Mă loveşte destul de tare”, a declarat Diana Dumitrescu.

Pentru moment, la indicațiile medicului, vedeta nu are voie să facă efort, nici să se plimbe.

„Deocamdată nu prea mai am voie să fac nimic. Mă aplec foarte greu, nu am voie să mă plimb. Am fost acum la Lisabona şi am zis măcar aşa puţin să mă plimb. Am mers foarte puţin pe jos…

… Am momente când mă trezesc foarte nervoasă şi simt aşa că aş bate pe cineva”, a adăugat vedeta conform Libertatea.

Diana Dumitrescu, declarații despre sarcină: "Sper să o duc până la termen, să nu nasc prematur"Diana Dumitrescu, declarații despre sarcină: "Sper să o duc până la termen, să nu nasc prematur"

Câte kilograme a luat Diana Dumitrescu în 4 luni de sarcină și ce metodă de naștere preferă la 35 de ani

După ce în septembrie 2018 s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Alin Boroi, cu care avea o relaţie de câţiva ani, iată că la 35 de ani Diana Dumitrescu și-a îndeplinit o dorință mai veche: cea de a deveni mamă. Sunt zece ani de când vedeta visează să își țină în brațe copilul  și iată că dorința sa va deveni realitate  toamna aceasta, când va aduce pe lume un băiețel.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter