Războiul continuă între Brigitte Pastramă și Raluca Podea: "Să nu se mai dea cine nu este pe spinarea mea"

Publicat pe

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea nu este nici pe departe aproape de final. Dimpotrivă! Flacăra pare că s-a întețit tot mai mult, fosta iubită a lui Florin Pastramă și actuala soția aducându-și acuzații dure una la adresa celeilalte!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cearta dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea durează de ceva vreme, însă nu există niciun semn că s-ar putea îngropa securea războiului. Ba chiar scandalul se întețește, iar replicile sunt din ce în ce mai dure.

Actuala soție a lui Florin Pastramă a subliniat că a fost șantajată și amenințată de fosta logodnică a partenerului ei și, colerică din fire, s-a înfuriat după ce Raluca Podea ar fi lansat o serie de acuzații.

Citește și: Andreea Antonescu, noua concurentă la Ferma:„Să văd cum reacționez în situații limită'

După ce a publicat pe Instagram mesajul primit pe mobil, Brigitte Pastramă a făcut și primele declarații despre ceea ce se întâmplă la acest moment.

'Am fost într-un proiect fără telefon 3 luni. Când am ieșit m-am trezit cu două mesaje, unul pe whatsapp în care eram jignită în toate felurile, cât și pe acesta. Nu am putut să vorbesc de el pentru că am fost sub un contract. Dar aceasta doamnă merge pe la televiziuni și vorbește despre hărțuire despre banii pe care soțul meu îi datora și pe care eu i-am dat a doua zi după ce Florin a ieșit din proiect',a declarat Brigitte la Antena Stars.

Citește și: Mandy Moore este însărcinată pentru prima oară!Actrița a dezvăluit sexul bebelușului

Brigitte Pastramă: „Zi, Doamne ajuta, că nu ți-am făcut plângere penală!”

Mai mult, Brigitte Pastramă susține că, de fapt, blondina ar trebui să-i fie recunoasătoare pentru că nu a acționat-o în instanță.

'Eu nici nu știam de existența ei, când m-am trezit cu mesajul ăsta. Nici nu știam eu ce treburi are cu Florin. El nici nu era cu mine. Zi, Doamne ajuta, că nu ți-am făcut plângere penală. Puteam să-i fac, dar nu am vrut. (…) Am vorbit eu vreodată despre tine? Am vorbit pur și simplu atunci când am fost măscărită de tine prin presă. Nu mă cunoaște personal, dar nu vreau să dezgrop morții. Să nu se mai dea cine nu este pe spinarea mea și a lui Florin', a conchis Brigitte.

Citește și: Demi Lovato și Max Ehrich s-au despărțit, după două luni de logodnă

Războiul continuă între Brigitte Pastramă și Raluca Podea: "Să nu se mai dea cine nu este pe spinarea mea"Războiul continuă între Brigitte Pastramă și Raluca Podea: "Să nu se mai dea cine nu este pe spinarea mea"

Raluca Podea: „Să lase fake-urile”

Toate acuzațiile, însă, nu au rămas fără răspuns din partea Ralucăi Podea, care a ținut să precizeze că nu i-ar fi dat niciunui mesaj actualei doamne Pastramă.

'Sunt șocată de acțiunile ei. Ce visează noaptea, ea spune ziua. Dacă eu am să îi spun ceva unui om îl sun sau îi dau mesaj de pe numărul meu. Eu am același număr de telefon de peste 10 ani. Să lase fake-urile. Ea doar cu asta se ocupă, Fake-urile o definesc pe această femeie', a spus Raluca Podea pentru cancan.ro.

Citește și: Prințesa Eugenie este însărcinată!Al 9-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a se va naște la începutul anului

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter