Răzvan Fodor, dureros de sincer. Ce credea despre blondele de la Asia Express atunci când a auzit că vor fi concurente: ”Niște pițipoance”. Ce spune despre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan acum

Publicat pe

Răzvan Fodor, partener al lui Sorin Bontea la Asia Express, a vorbit deschis despre ideile preconcepute pe care și le făcuse în cursa de pe Drumul Comorilor. Ținta prejudecăților au fost cele două blonde, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, pe care Răzvan le-a privit inițial de sus, catalogându-le drept 'pițipoance'.

Răzvan Fodor face o echipă fantastică la Asia Express alături de Chef Forin Bontea, umorul lor netrecând neobservat. Pe lângă umor, Răzvan Fodor mai este cunoscut pentru o trăsătură definitorie a personalității sale: spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără ocolișuri sau protocoale inutile.

Răzvan Fodor avea o părere proastă despre blondele de la Asia Express

În stilul direct care l-a consacrat, Răzvan Fodor de la Asia Express a făcut o mărturisire neașteptată la 'Neața cu Răzvan și Dani'. Vedeta a recunoscut că a plecat cu o idee preconcepută despre blondele grupului, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, admițând ulterior că s-a înșelat amarnic.

'Mi s-a făcut cunoștință cu blondele, cu Alina și Carmen, înainte să plecăm, am zis… bă e locul lor aici, e bine că avem și ceva carne de tun, în care să dăm atunci când nu ai pe cine să dai afară. Sunt pițipoance mișto, miros mișto. Băi, așa de rău îmi pare atunci când mă înșel. În ultimul timp nu prea mă mai înșel așa la oameni, dar de data asta m-am înșelat. Măi, așa fete… Am făcut un story și am pus pe Instagram. Cele mai șmechere fete cunoscute în anul 2019', a recunoscut Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor, dureros de sincer. Ce credea despre blondele de la Asia Express atunci când a auzit că vor fi concurente: 'Niște pițipoance'. Ce spune despre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan acumRăzvan Fodor, dureros de sincer. Ce credea despre blondele de la Asia Express atunci când a auzit că vor fi concurente: 'Niște pițipoance'. Ce spune despre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan acum

Foto: Instagram

Citește și: Planurile cuplului Meghan Markle – Prințul Harry pentru prima aniversare a fiului lor, date peste cap de coronavirus! Archie ar fi trebuit să fie sărbătorit în Marea Britanie, cu Regina!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter