Planurile cuplului Meghan Markle - Prințul Harry pentru prima aniversare a fiului lor, date peste cap de coronavirus! Archie ar fi trebuit să fie sărbătorit în Marea Britanie, cu Regina!

Publicat pe

Anul acesta, Archie Harrison-Mountbatten, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, împlinește 1 an. Din nefericire, planurile părinților săi în privința petrecerii aniversare au fost ruinate complet de pandemia de coronavirus!

În viața foștilor Duci de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, s-au petrecut o mulțime de schimbări în ultimele luni, începând cu renunțarea la rangul de membri seniori ai Familiei regale britanice și încheind cu mutarea în Canada și apoi în America, în Los Angeles.

Iată însă că, acum, temutul coronavirus a devenit o nouă provocare pentru fostul cuplu regal… Peste mai puțin de o lună, pe 9 mai, fiul lor, Archie, împlinește 1 an, iar părinții săi plănuiseră o aniversare memorabilă. Pentru asta, cei trei ar fi trebuit să călătorească în Marea Britanie, unde l-ar fi sărbătorit pe Archie în prezența întregii familii regale. O sursă din proximitatea celor doi a declarat pentru ENews!:

„Meghan și Harry doreau ca prima aniversare a lui Archie va fi marcată de prezența membrilor familiei regale, veri, bunici și nași, în Marea Britanie. Cred că speranța în cercurile regale era ca foștii Duci de Sussex să se întoarcă în UK în luna mai, fie înainte, fie după Jocurile Invictus din Olanda, de luna viitoare, și erau, de asemenea, așteptați la parada ce urma să aibă loc de ziua Reginei, Trooping the Colour, pe 13 iunie„.

Archie va fi sărbătorit doar de părinții săi!

Din nefericire, planurile tuturor au fost date peste cap de interdicțiile de călătorie și de distanțarea socială.

„Cum cele două evenimente au fost amânate (n.red. Jocurile Invictus și Trooping the Colour), iar Harry și Meghan sunt blocați în California, unde vor păstra distanța socială pentru următoarele săptămâni, Archie își va petrece prima aniversare doar alături de părinții săi”, a mai spus sursa.

Cum în aceste momente pandemia de coronavirus face ravagii atât în SUA, cât și în Marea Britanie, este puțin probabil ca Regina să-și vadă strănepotul înainte de luna iunie… Iar asta cu atât mai mult cu cât Elisabeta a II-a s-a retras pe domeniul de la Windsor după ce un angajat de la Buckingham a fost depistat cu COVID-19, iar bunicul lui Archie, Prințul Charles, tocmai ce a ieșit din carantină, după ce s-a vindecat de coronavirus.

FotoȘ Hepta

Planurile cuplului Meghan Markle - Prințul Harry pentru prima aniversare a fiului lor, date peste cap de coronavirus! Archie ar fi trebuit să fie sărbătorit în Marea Britanie, cu Regina!Planurile cuplului Meghan Markle - Prințul Harry pentru prima aniversare a fiului lor, date peste cap de coronavirus! Archie ar fi trebuit să fie sărbătorit în Marea Britanie, cu Regina!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter