Mihai Bendeac a fost pus pe liber! Răzvan și Dani prezintă, din nou emisiunea X Factor, la Antena 1!

Publicat pe

Răzvan și Dani urmează să prezinte, din nou, emisiunea X Factor! Vedetele de la Antena 1 revin în rolul de prezentatori ai show-ului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După un sezon în care au prezentat Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, se pare că Răzvan Simion și Dani Oțil de la Neața vor prezenta, din nou, Z Factor!

Citește și: Ce face Andreea Bălan, după ce s-a aflat că are o relație cu Tiberiu Argint. Artista este foarte fericită:'Niciodată…'

Tot astăzi au fost anunțați și membrii juriului. Carlas Dreams nu va mai face parte din juriu, Horia Brenciu s-a reîntos la Vocea Româiei. Dintre membrii juriului din sezonul trecut vor mai rămâne Delia Matache și Ștefan Bănică Jr, cărora li se vor alătura Loredana Groza și Florin Ristei.

Citește și:Scandal de proporții în Casa Mireasa! Alina, cuvinte dure la adresa lui Ciprian:„S-a stricat nunta. Nu mă respecți'. De la ce a pornit totul

O altă surpriză pentru fani ar fi că audițiile ar începe de astăzi și se vor ține numai în Capitală, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei de coronavirus, scrie cancan.ro.

După un sezon de pauză, X Factor revine, numărându-se printre singurele emisiuni cu un nou sezon după pandemie. Mai mult, X Factor România este singura emisiune care va începe un nou sezon la nivel european.

Citește și: Relația de care au uitat toți!După despărțirea de Keo, Andreea Bălan s-a aruncat în brațele unui american!

Mihai Bendeac a fost pus pe liber! Răzvan și Dani prezintă, din nou emisiunea X Factor, la Antena 1!Mihai Bendeac a fost pus pe liber! Răzvan și Dani prezintă, din nou emisiunea X Factor, la Antena 1!

Foto: PR, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter