Răzvan Simion, o nouă declarație surprinzătoare la TV, despre situația lui amoroasă: "Mai trag un loz"

Publicat pe

În ultima perioadă au circulat tot mai multe zvonuri potrivit cărora Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar afla la un pas de despărțire. După ultima ediție Neața cu Răzvan și Dani' lucrurile par să stea altfel.

În cadrul rubricii Stil de Succes by Ellida Toma' printre cele șase fete care au defilat în rochie de mireasă s-au numărat Ramona și Gabriela Priscariu, iubita lui Dani Oțil. Cu această ocazie, Răzvan a adus în platou buchete de flori pentru fiecare dintre ele și a organizat un joc pentru a afla care bărbat se va însura primul.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, tot mai des separați.Prezentatorul TV a plecat în vacanță cu fosta soție și copiii

Despre Dani Oțil știm deja că se va însura cu Gabriela Priscariu, pe care a cerut-o în căsătorie într-o vacanță organizată în Mexic, însă surpriza a venit de data aceasta din partea lui Răzvan, scrie libertateapentrufemei.ro.

Tradiția privind aruncatul buchetului s-a schimbat puțin, iar de această dată, bărbații au stat să-l prindă pentru a afla cine se va însura primul. În momentul în care Răzvan Simion a vrut să intre în joc, a fost întrebat păi intri și tu'. Răspunsul lui Răzvan a uimit pe toată lumea: Păi și eu. Mai trag un loz.'

Citește și: Reacția Lidiei Buble, după ce Răzvan Simion a dat de înțeles că relația lor nu mai merge: 'Mult…'

Reacția lui Dani Oțil a fost promptă: Băi, nu ți-e rușine mă?' și s-au auzit hohote de râs în platou.

Răzvan Simion a divorțat în urmă cu 5 ani de Diana, după 15 ani de mariaj, iar acum prezentatorul are o relație cu Lidia Buble.

Citește și: Probleme în Paradis? Replica lui Răzvan Simion, care ne duce cu gândul că relația cu Lidia Buble ar fi pe butuci

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter