Regina Elisabeta a II-a, mărturisire neașteptată! Ce probleme de sănătate a avut în copilărie

Publicat pe

La 93 de ani, Regina Elisabeta a II-a este cea mai faimoasă, dar și cea mai puternică femeie din lume, însă, în copilărie, suverana Marii Britanii a trecut prin multe pentru a-și permite celebrul zâmbet de azi…

Recent, în timpul unei vizite la un spital stomatologic din Londra, Regina Elisabeta a II-a a făcut o confesiune greu de crezut, dat fiind că totul s-a petrecut cu cel puțin 85 de ani în urmă! Suverana Marii Britanii a făcut un tur al unității medicale și apoi a stat de vorbă și cu copiii aflați acolo în tratament stomatologic.

„Am purtat sârme…”

Una dintre asistentele medicale i-a prezentat Elisabetei a II-a cel mai nou model de aparat dentar cu sârmă (brackeți), iar în acel moment suverana a făcut o mărturisire neașteptată:

Am purtat sârme, dar, din fericire, asta s-a întâmplat acum foarte multă vreme, a spus, zâmbind, suverana Marii Britanii.

Apoi, Regina s-a întâlnit cu copiii aflați în tratament și a încercat să-l încurajeze pe unul dintre micuții căruia urma să i se monteze aparat dentar. „Cred că merită să faci asta, până la urmă”, i-a spus suverana, care, și la 93 de ani, are un zâmbet perfect.

Cu siguranță a avut dreptate, dat fiind că, acum, aparatele dentare, colorate și accesorizate cu pietre Swarovski, au devenit aproape un must have pentru toți copiii, în timp ce, acum 50 de ani, sârmele din gură erau un adevărat stigmat…

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter