Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat. Motivul pentru care a luat decizia fără precedent!

Publicat pe

Regina Elisabeta a II-a se va retrage din viața publică timp de mai multe luni. Se anunță a fi cea mai lungă absență de la îndatoririle oficiale din cei 68 de ani de domnie, transmite Sunday Times.

Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat. Motivul pentru care a luat decizia fără precedent!Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat. Motivul pentru care a luat decizia fără precedent!

Decizia Reginei Elisabeta este una fără precendet, fiind luată din cauza pandemiei de coronavirus.

Suverana britanica, în vâstă 94 de ani, va rămâne la Castelul Windsor pe o durată nedeterminată.

Citește și: Ce rol vor avea Kate Middleton și Prințul William în perioada crizei produse de coronavirus.Regina Elisabeta a II-a își pregătește nepotul să-i ia locul!

De regulă, mai era luna în care Regina revenea la Palatul Buckingham, însă acesta va rămâne închis pe durata verii.

Angajamentele publice ale Reginei Elisabeta, anulate

De asemenea, au fost anulate toate angajamentele publice ale Reginei Elisabeta prevăzute atât pentru această vară, cât și pentru începutul toamnei. Printre acestea, se numărau sărbătoarea Trooping the Colour, ceremonia Ordinului Jaretierei, precum și mai multe garden party-uri, notează digi24.ro.

Tot din cauza coronavirusului, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, „Trooping the Colour', ce marchează ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, nu va avea loc, după 252 de ani de tradiție neîntreruptă! Evenimentul ar fi trebuit sărbătorit, pe 13 iunie.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Adio titluri pentru Ducii de Sussex!Meghan Markle e convinsă că Regina Elisabeta a II-a s-a răzbunat pe ea și pe Prințul Harry

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter