Adio titluri pentru Ducii de Sussex! Meghan Markle e convinsă că Regina Elisabeta a II-a s-a răzbunat pe ea și pe Prințul Harry

Publicat pe

Războiul dintre familia regală și cei doi „dezertori”, Prințul Harry și Meghan Markle, e departe de a se fi terminat. În timp ce Meghan este convinsă că Regina s-a răzbunat pe ei luându-le dreptul de a folosi titulatura de Altețe Regale, Elisabeta a II-a consideră că modul în care a reacționat Harry este jenant…

Odată cu renunțarea la titlul de membri seniori ai familiei regale, Meghan Markle și Prințul Harry și-au pierdut și dreptul de a se folosi de numele de Altețe Regale, iar asta le va aduce, cu siguranță, prejudicii celor doi pe termen lung. Ducii de Sussex nu au primit prea bine vestea, dar și-au anunțat, prin intermediul unui comunicat, decizia:

„Chiar dacă nu există o jursidicție a Biroului monarhiei sau a Cabinetului asupra titlului „regal” în afara țării, Ducele și Ducesa de Sussex nu intenționează să mai folosească numele ‘Sussex Royal (în interiorul UK sau oriunde altundeva), odată ce se va petrece tranziția, în primăvara anului 2020″.

Regina a fost însă extrem de deranjată de modul în care cei doi au formulat textul, cu atât mai mult cu cât Prințul Harry este nepotul ei preferat… „Este atât de dezamăgită de faptul că nepotul ei a creat o situație așa de jenantă pentru monarhie și a atras atenția asupra familiei sale în cel mai prost moment posibil”, a spus un apropiat al familiei regale pentru Us Weekly.

Nepotul Reginei nu mai vrea să fie numit Prințul Harry, ci doar Harry!

De cealaltă parte a baricadei, Meghan Marlkle li s-a confesat prietenilor ei, spunând că, dacă cineva trebuie să se simtă insultat, atunci aceia sunt ea și Harry! Soția Prințului Harry nu are niciun dubiu că faptul că le-a fost retras titlul de Altețe Regale este doar o răzbunare a Reginei, din cauza faptului că au ales să părăsească Marea Britanie și să renunțe la rolul lor de membri seniori ai familiei regale britanice.

Iar această răzbunare îi va costa foarte mult, deoarece folosirea titlului Royalty alături de numele lor le-ar fi adus un mare avantaj în brandingul personal. Harry pare și mai deranjat de acest lucru decât Meghan, recent el insistând, în cadrul unui eveniment oficial, să i se spună, simplu, Harry, și nu Prințul Harry, deși acest titlu nu îi poate fi luat.

„Meghan a spus că ea și Harry vor continua să rămână deasupra oricărei gelozii și meschinării și se vor concentra asupra lucrurilor bune pe care le creează și vor încerca să fie cei mai buni părinți pentru Archie”, a mai spus sursa.

Foto: Hepta

Adio titluri pentru Ducii de Sussex! Meghan Markle e convinsă că Regina Elisabeta a II-a s-a răzbunat pe ea și pe Prințul HarryAdio titluri pentru Ducii de Sussex! Meghan Markle e convinsă că Regina Elisabeta a II-a s-a răzbunat pe ea și pe Prințul Harry
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter