A murit regizorul Dennis Berry. Era fostul soț al actriței Anna Karina

Publicat pe

A murit Dennis Berry, iar anunțul trist a fost făcut chiar de agentul său. Actorul, regizorul și scenaristul american s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani și era foarte iubit de oameni. El a fost căsătorit cu daneza Anna Karina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Doliu în lumea filmului! Actorul american Dennis Berry a murit la vârsta de 76 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de agentul său printr-un mesaj. Actor, regizor și scenarist, Dennis Berry, a fost căsătorit cu Jean Seberg și Anna Karina. 

A murit regizorul Dennis Berry. Era fostul soț al actriței Anna KarinaA murit regizorul Dennis Berry. Era fostul soț al actriței Anna Karina

Actorul Dennis Berry a murit

„Regizorul Dennis Berry a murit la Paris pe 12 iunie la ora 9.45, înconjurat de toată dragostea prietenilor săi, a plecat să o găsească pe Anna Karina, care a murit în 2019″, a spus agentul actorului, Ouarda Benlaala.

Dennis Berry a murit la vârsta de 76 de ani, sâmbătă, 12 iunie, la Paris. Soția actorului american, Anna Karina, s-a stins din viață în urmă cu doi ani.

Citește și: În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu: „Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție „/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Teo în timpul interviului cu Larry Hagman, alias JR din Dallas: „Mi-a pus microfonul pe masă…'

Citește și: Kate Middleton gătește în casă. Care este felul ei preferat de mâncare

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios! Primele imagini de la nuntă

Cine a fost Dennis Berry

Dennis Berry s-a născut în Statele Unite ale Americii, dar a locuit în Paris încă din anul 1970. Actorul american s-a căsătorit în 1972 cu actrița Jean Seberg, eleva de care s-a îndrăgostit Jean-Paul Belmondo în 'Breathless', film în regia lui Jean-Luc Godard din anul 1960. Ea a decedat în 1979, însă ei erau deja divorțați atunci.

În 1982, Dennis Berry s-a căsătorit Anna Karina, care a jucat în mai multe filme în regia lui Jean-Luc Godard, între care „Pierrot Le Fou”. A fost a patra căsătorie pentru Karina şi ultima.

Dennis Berry, fiul lui John Berry, regizor şi el, a avut mici roluri alături de staruri precum Alain Delon şi Jean-Paul Belmondo (în „Borsalino”) şi chiar cu Johnny Hallyday sau alți regizori precum Jules Dassin, Eric Rohmer, Jacques Rivette, Carlo Lizzani, Jacques Deray sau André Téchiné.

Ca regizor, Dennis Berry a semnat în 1975 „Le Grand Délire”, primul său film, alături de Jean Seberg şi Isabelle Huppert. În 2017, el îi dedică un documentar soţiei sale: „Anna Karina, souviens-toi” (Anna Karina, amintește-ți”. Ultimul lui film pe care l-a regizat, „Sauvages”, a fost lansat în 2019.

FOTO: Hepta, profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter