Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, rupe tăcerea și face declarații halucinante, după scandalul cu mama lui: ”Eu am mai dormit pe bancă, pe la metrou”

Publicat pe

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a decis să rupă tăcerea după scandalul monstruos pe care l-a avut în urmă cu câteva zile cu mama lui. Tânărul de 19 ani a fost invitat la Xtra Night Show, unde a dat tot din casă și a făcut declarații neașteptate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Băiatul vedetei a declarat că cearta a început de la faptul că a invitat niște prieteni acasă și a dat muzica mai tare decât de obicei, lucru care ar fi enervat-o la culme pe mama lui. Robert Sfăt susține că Brigitte Pastramă a apelat la violența fizică atunci când l-a dat afară din casă, ba chiar a mers la INML pentru a-i fi analizatele urmele de pe corp.

'Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un îmbrânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani de zile.', a declarat Robert Sfăt.

Citește și: Brigitte Pastramă face dezvăluiri șocante despre ordinul de restricție pe care l-a cerut la Poliție: 'Fiul meu se droghează de la 14 ani. Mi-au furat mașina, îmi distrug casa, îmi fură hainele' | EXCLUSIV

Tânărul povestește că Brigitte a fost violentă și cu Florin Pastramă, soțul ei, pentru că acesta l-ar fi primit din nou în casă.

'Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un îmbrânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta. Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională.', a mai spus tânărul.

Robert Sfăt a locuit în casa lui Ilie Năstase și după divorțul lui Brigitte

Fiul lui Brigitte Pastramă a declarat că a avut o relație foarte bună cu fostul tenismen. După divorțul vedetei de Ilie Năstase, Robert Sfăt a continuat să stea pentru încă 6-7 luni în casa acestuia.

'De la 13-14 ani am stat în casa lui Ilie Năstase. Am mai locuit în casa lui vreo 6-7 luni, după ce aceștia au divorțat. Eram mai aproape de școală, mă înțelegeam și mai bine cu el decât cu ea.', a declarat Robert Sfăt la Xtra Night Show.

Se pare că Florin Pastramă încearcă să aplaneze conflictele care au loc între Brigitte și Robert. Până la vârsta de 13-14 ani, tânărul a locuit la Timișoara alături de bunica lui.

'Florin când a fost vreo discuție de genul acesta, el a încercat să mă despartă. Eu nu am putut niciodată să ridic mâna la ea, pentru că pe mine bunica mea m-a învățat și m-a crescut că un bărbat nu trebuie să ridice mâna la o femeie.', a mai spus Robert.

Brigitte Pastramă i-ar fi sechestrat prietenii

Robert Sfăt a recunoscut că i-a luat o sticlă de vin mamei sale, însă nu este adevărat că ar fi consumat substanțe interzise. Mai mult, tânărul susține că Brigitte Pastramă i-ar fi sechestrat prietenii în casă până când au venit cei de la Poliție.

'A venit Poliția și mi-a dat toată camera peste cap, să nu cumva să existe vreo urmă de stupefiante. Nu au găsit absolut nimic. Mi-au făcut teste. Mi-a ieșit 0,0 la alcool, deși băusem niște vin. I-au verificat și pe cei doi prieteni pe care îi aveam la mine. I-a răscolit prin ghiozdane să nu cumva să fi furat bijuterii de la ea din casă. (…) A sechestrat cele două persoane până a venit Poliția. Mi s-au făcut teste și s-a dovedit că sunt curat.', a declarat fiul lui Brigitte Pastramă.

Citește și: Fiul lui Brigitte Pastramă, primele declarații după ce mama sa a făcut plângere la Poliție împotriva prietenilor lui. Robert Sfăt nu recunoaște că se droghează: 'I-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii'

Robert Sfăt a fost internat la Spitalul Obregia

Tânărul de 19 ani a spus în direct, în emisiunea lui Dan Capatos, că mama lui ar suferi de bipolaritate. Robert Sfăt a vorbit despre mai multe întâmplări tensionate pe care le-a avut cu mama lui.

'Suferă de bipolaritate. (…) Tatăl meu a murit când aveam 2 ani și jumătate, cu 3 zile înainte de Crăciun. Mama mea după și-a ținut Crăciunul și Revelionul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Doliu nu a ținut.

M-au exportat de la Timișoara la București pe la 13-14 ani, când eu aveam ca pasiune sportul. Am ajuns aici și parcă mi s-a pus pata pe fotbal. (…) Într-o bună zi i s-a părut că am insultat-o mai urât și a venit direct pe teren să mă înjure. Noi suntem o familie cu o genă puțin mai specială. (…) Ea a spus că am fost de două ori la dezintoxicare.', a spus tânărul.

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, rupe tăcerea și face declarații halucinante, după scandalul cu mama lui: 'Eu am mai dormit pe bancă, pe la metrou'Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, rupe tăcerea și face declarații halucinante, după scandalul cu mama lui: 'Eu am mai dormit pe bancă, pe la metrou'

Robert Sfăt a recunoscut că a fost internat în spital, dar nu din cauza drogurilor, ci din cauza unei fete.

'Am fost la Spitalul Obregia, dar nu am fost la dezintoxicare pentru substanțe. Am avut o prietenă care m-a băgat în depresie, aveam gânduri nasoale. Am intrat pe o secție cu oameni care au avut probleme serioase.', a mai declarat acesta.

Tânărul a mărturisit că nu este pentru prima dată când mama lui îl dă afară din casă. Robert Sfăt a declarat că deși Brigitte Pastramă are foarte mulți bani, el nu a profitat niciodată de ea.

'Am unde să mă duc. Nu e prima dată când mă dă afară din casă. Sincer să vă zic, eu am mai dormit și pe bancă, pe la metrou, am dormit pe unde am apucat și nu mi-a fost rușine.', a mărturisit Robert Sfăt la Xtra Night Show.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă, după scandalul monstru. Robert Sfăt spune că a ajuns pe străzi: 'Sunt un orfan exportat la București de la 14 ani'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter