Roxana Ciuhulescu a vorbit despre fostul soț, la cinci ani de la divorț: ”S-a recăsătorit cu o japoneză chiar de ziua mea”

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre fostul soț, la cinci ani de la divorțul de acesta. Vedeta a făcut dezvăluiri inedite despre Mihai Ivănescu, mărturisind că s-a recăsătorit cu o japoneză. Mariajul lor s-a terminat în 2017, după 10 ani împreună. La acea vreme, se zvonea faptul că bărbatul ar fi călcat strâmb în căsnicie. Iată ce spune acum Roxana Ciuhulescu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au divorțat în anul 2017, după un mariaj care a durat 10 ani. La acea vreme se zvonea faptul că bărbatul ar fi călcat strâmb în căsnicie și că ar fi înșelat-o pe vedetă cu o femeie de origine japoneze. Relația acestuia cu femeia respectivă a ieșit la iveală la două zile de când Roxana Ciuhulescu își oficializase noua relație, cu Silviu Bulugioiu, adică actualul soț. La cinci ani de la divorțul de Mihai, Roxana s-a decis să spună lucrurilor pe nume.

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre fostul soț, la cinci ani de la divorț: 'S-a recăsătorit cu o japoneză chiar de ziua mea'Roxana Ciuhulescu a vorbit despre fostul soț, la cinci ani de la divorț: 'S-a recăsătorit cu o japoneză chiar de ziua mea'

Vedeta a mărturisit că fostul ei soț la recăsătorit cu o femeie de origini japoneze, în anul 2018. Roxana susține că se bucură pentru el, dar și pentru faptul că fiica ei și Mihai au reluat legătura. Fosta concurentă de la Survivor România a dezvăluit că abia anul trecut a vorbit, pentru prima dată. de la divorț cu Mihai Ivănescu.

Citește și: La 44 ani, Roxana Ciuhulescu își dorește încă un copil: „Nu există sentiment mai frumos decât alăptarea”

Citește și: Care a fost cea mai grea experință pe care a trăit-o Roxana Ciuhulescu: „Am rămas cu dureri nevindecate'

Citește și: Laurențiu Cazan propune schimbarea regulamentului de la Eurovision, după marele scandal: „Poți cânta bine la repetiții, iar în concurs să n-ai o mare calitate'

Citește și: Părinții tânărului ucis de Mario Iorgulescu cer daune de peste 500.000 de euro. Gino Iorgulescu, amendat

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre fostul soț

Roxana a povestit, într-un interviu, faptul că nu a avut nicio discuție cu fostul ei soț, până acum trecut. Vedeta se bucură de faptul că fiica ei a reluat legătura cu tatăl ei, precizând că au fost chiar într-o vacanță.

Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august, când am reuşit s-o conving pe Ana (n.r. – fata lor) să se vadă cu el, după trei ani de la divorţ. Din fericire, s-a reapropiat de el, au fost şi într-o primă vacanță, doar ei doi. Şi Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018. Chiar m-am bucurat că și-a refăcut viața. Nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care are 20 de ani', a spus vedeta, într-un interviu pentru OK! Magazine.

Roxana Ciuhulescu, despre mariajul cu actualul soț

Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa actualului soț, Silviu Bulugioiu. Cei doi urmează să se mute în propria locuință, după ce au stat o vreme în chirie.

În primul rând, ne-am săturat să stăm cu chirie și ne dorim căminul nostru. M-a distrat că, după ce m-am întors de la «Survivor», mulţi au scris că-mi iau casă cu banii de acolo. A fost o sumă frumușică, dar eu am stat acolo doar două săptămâni și jumătate', a mai spus Roxana Ciuhulescu, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter