Care a fost cea mai grea experință pe care a trăit-o Roxana Ciuhulescu: „Am rămas cu dureri nevindecate”

Publicat pe

Care a fost cea mai grea experință pe care a trăit-o Roxana Ciuhulescu. Roxana Ciuhulescu a fost una dintre cele mai apreciate concurete de la Survivor România! Vedeta a crezut că este pregătită pentru un astfel de show, însă lucrurile au stat ușor diferit, iar ea a părăsit Republica Dominicană. Recent, aceasta a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre experiențele marcante din viața sa personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Consiliera ministrului Sportului a mărturisit că a fost hărtuită de un nume important din fotbalul românesc, căruia nu a vrut să-i dezvăluie identitatea. Roxana a fost timp de 13 ani prezentatoarea emisiunii 'ProMotor', dar , la un moment dat a ales să se retragă și să dispară de pe micile ecrane. Din 2019, Roxana Ciuhulescu este consilierul al ministrului Tineretului și Sportului.

Care a fost cea mai grea experință pe care a trăit-o Roxana Ciuhulescu: „Am rămas cu dureri nevindecate'Care a fost cea mai grea experință pe care a trăit-o Roxana Ciuhulescu: „Am rămas cu dureri nevindecate'

În trecut, Roxana Ciuhulescu a jucat handbal în lotul național. Munca în televiziune a fost frumoasă, dar și epuizantă pentru Roxana. După mai bine de un deceniu, vedeta a decis că nu mai are ce să arate publicului și a încheiat proiectul ProMotor.

Citește și: Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor:„M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină'

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor:”El are o supărare…”

Citește și: Ștefan Bănică a apărut cu ochii vineți pe stradă.Ce a făcut artistul la farmacie

Citește și: De ce pleacă Bursucu de la Teo Show:„Mă simt…'

Care a fost cea mai grea experință pe care a trăit-o Roxana Ciuhulescu

Care a fost cea mai grea experință pe care a trăit-o Roxana Ciuhulescu, în viața ei. Roxana Ciuhulescu este o femeie puternică, devotată și altruistă, care a trecut prin multe evenimente nefericite de-a lungul timpului. Cea mai grea experiență din viața fostei concurente de la Survivor România a fost moartea tatălui său. Aceasta avea doar 11 ani când a avut loc tragedia.

„Cea mai mare slăbiciune a mea rămâne familia. Puțini știu că am avut o copilărie grea, cu multe lipsuri, crescută în creșă și la grădiniță săptămânală, iar trecutul a lăsat o amprentă grea. Nu vreau să stârnesc empatii, sunt doar unul din milioanele de copii crescuți cu cheia de gât dar…. Apoi a urmat decesul tatălui meu, pe când eu eram doar un copil de 11 ani, iar el un tânăr de 37 ani', a spus ea pentru Libertatea pentru Femei.

Deși este conștientă de problemele din trecutul său și de rănile provocate, vedeta susține că fără acestea, nu ar fi devenit omul care este astăzi.

„Golurile acestea, nu vor putea fi umplute niciodată. Am rămas cu dureri nevindecate. Prin prisma acestora, pentru mine, familia este cel mai prețios lucru pe care l-am dobândit de la Dumnezeu și sunt recunoscătoare.Odată cu participarea mea la Survivor, lucrurile acestea s-au acutizat, iar câtă vreme am fost acolo, am fost chinuită, m-am uscat de dorul alor mei! Am realizat, încă o dată, că cele mai mari valori în lumea asta sunt familia și sănătatea. Nu ai astea, nu ai nimic, ești sărac! Nu mi-aș dori niciodată să mă descotorosesc de aceste slăbiciuni', altfel n-aș mai fi eu, n-aș mai fi același om', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Ce lecție de viață a învățat Roxana Ciuhulescu

Vedeta a fost întrebată care este cea mai importantă lecție de viață pe care a primit-o. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a răspuns, gândindu-se la oamenii dragi din viața sa.

„Că dacă atunci când te trezești nu vezi zâmbetul celor dragi ție si nu îi poți îmbrățișa, viața ta este goală. Dacă nu ai cui să spui „te iubesc' și acea persoană să îți răspundă la fel, viața este gri', a spus ea pentru sursa citată anterior.

Ba mai mult decât atât, întrebată fiind fără ce nu ar putea trăi, Roxana a declarat că iubirea și atenția sunt prioritate.

„Nu pot trăi fără iubire și atenție. Nu pot trăi fără ai mei, care îmi sunt oxigenul, fără planuri de viitor și idealuri. Nu pot trăi fără activități, fără sport, fără zâmbete și cafea. Și ar mai fi câteva', a continuat ea.

Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un fost mare fotbalist

Recent venită de la Survivor România, Roxana Ciuhulescu a povestit o întâmplare neplăcută din perioada în care prezenta emisiunea „ProMotor'. Vedeta a mărturisit că a fost hărțuită de un fost fotbalist cunoscut. Jurnalista este căsătorită în prezent cu Silviu Bulgioiu, iar împreună au un fiu. Din primul mariaj cu Mihai Ivănescu, Roxana mai are o fiică, Ana, în vârstă de 13 ani. Prezentatoarea tv a preferat să nu spună numele celui care a hărțuit-o, dar a mărturisit că în prezent este antrenor de fotbal.

Câtă vreme am făcut «ProMotor», 13 ani sunt mulți ani, am filmat cu fotbaliști, antrenori, oameni din lumea fotbalului. Am filmat cu multă lume. Am fost curtată de oameni din fotbal, nu neapărat fotbaliști. A fost un singur antrenor, căruia, bineînțeles, nu am să-i dezvălui numele', a dezvăluit Roxana Ciuhulescu, potrivit unica.ro.

Roxana Ciuhulescu: „A fost insistent și obraznic”

Roxana Ciuhulescu a mai spus că fostul fotbalist a fost foarte insistent, iar la acea vreme, una dintre prietenele sportivei avea o relație cu el. De asemenea, fosta concurentă de la Survivor România a spus că bărbatul a fost foarte insistent.

„A fost extrem de insistent și de obraznic. La un moment dat, l-am înregistrat și amenințat că, dacă nu va înceta, o să dau înregistrarea pe Pro TV. S-a făcut liniște și m-a lăsat în pace. Mă suna și ziua și noaptea. Era o perioadă în care eram singură, o fi profitat de asta. A fost un mare jucător și este un mare antrenor acum. Una dintre prietenele mele era iubita lui atunci, asta a fost situația cea mai jenantă. Obrăznicie. În momentul în care l-am înregistrat s-a potolit', a mai spus fosta prezentatoare tv.

Roxana Ciuhulescu, invitată să participe la Exatlon

În perioada când exista emisiunea de supraviețuire Exatlon, Roxana Ciuhulescu se numără printre vedetele care au primit oferta de a participa. La acea vreme, sportiva se afla în divorț cu fostul soț și nu putea să-și lase fetița singură. În trecut, Roxana declara că ar accepta să revină în televiziune, dar și-ar dori să fie un proiect de calitate.

La începutul lunii ianuarie, Roxana Ciuhulescu a acceptat până la urmă să meargă la Survivor România. Fosta moderatoare tv a reușit să facă față situațiilor delicate din jungla dominicană, dar a fost eliminată din cauze medicale.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter