Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină”

Publicat pe

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor. A trecut aproape o lună de când Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor. Vedeta a părăsit competiția din motive medicale, după ce s-a accidentat la un picior. Fosta Faimoasă a povestit abia acum ce i s-a întâmplat în culisele emisiunii, după ce a ieșit din consiliu. Iată confesiunea blondinei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor. Roxana Ciuhulescu a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022. Din păcate, drumul ei în competiție a fost mai scurt decât și-ar fi imaginat. Blondina a fost eliminată în ediția difuzată pe 24 ianuarie, din cauza unor probleme medicale la un picior.

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină'Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină'

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor. Acum, la aproape o lună de când a părăsit competiția difuzată pe PRO TV, Roxana Ciuhulescu face dezvăluiri nebănuite. Fosta prezentatoare de la ProMotor a mărturisit ce i s-a întâmplat atât în timpul concursului, cât și după ce a fost eliminată, în culisele emisiunii.

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor:”El are o supărare…”

Citește și: Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor:„Abia mai calc. Sunt suspectă de…'

Citește și: Cine este Raisa Radu, care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete, la Românii au Talent.A fost abandonată de tată la 1 an

Citește și: Scandal la Eurovision! Cezar Ouatu și compozitorul Mihai Alexandru s-au certat cu Cristian Faur:„M-au desființat'

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor. După ce Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor, a anunțat că Roxana Ciuhulescu părăsește competiția, ea și-a luat „la revedere' de la colegi. Puțină lume știe însă ce s-a întâmplat după aceea. Ei bine, chiar ea a dezvăluit adevărul acum.

Potrivit spuselor Roxanei Ciuhulescu, după ce a părăsit consiliul, ea nu s-a mai putut întâlni cu foștii ei colegi. Vedeta s-a conformat astfel regulilor de la Survivor România 2022, deși ar mai fi vrut să stea de vorbă cu ceilalți concurenți.

„Îmi bătuse Zmărăndescu obrazul că am…'

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor. Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că fostul ei coleg, Cătălin Zmărăndescu, i-ar fi „bătut obrazul' pentru faptul că luase imunitatea, deși era accidentă. Printre atele, blondina a povestit că, de multe ori, avea impresia că visează la Survivor, din cauza lipsei de mâncare.

„Nu am crezut nicio clipă că voi pleca. Îmi bătuse Zmărăndescu obrazul că am luat imunitatea, deși eram accidentată. I-am spus că am câștigat imunitatea fiindcă sunt accidentată la genunchi, nu la partea superioară a corpului, pe care am folosit-o în proba de imunitate.

În fine, m-au scos la consiliu, din motive medicale. De multe ori, în concurs, aveam senzația că visez. Aveam momente când nu eram lucidă, din cauza foamei. Aveam amețeală, nu știam dacă e viață reală', a povestit Roxana Ciuhulescu la GSP Live.

Roxana Ciuhulescu nu a mai avut voie să vorbească cu nimeni după eliminare

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor. După ce a părăsit consiliul, Roxana Ciuhulescu nu a mai avut voie să se întâlnească cu niciun coleg. Ba mai mult, o persoană din staff i-ar fi luat rucsacul. Fosta Faimoasă de la Survivor intenționa să îi lase lui Robert niște șosete și un rucsac, dar nu i s-a permis.

„În fine, am plecat din consiliul de eliminare, am ieșit și a venit o tipă, mi-a luat rucsacul. Eu mă dusesem chitită să îi las lui Robert niște șosete și un rucsac. Dar nu mai aveam voie să mă întâlnesc cu nimeni, să nu mai am niciun schimb de replici, ca să nu primesc niciun mesaj pentru acasă', a continuat ea.

„M-au dus într-o mașină'

Așadar, după consiliu, Roxana Ciuhulescu ar fi stat într-o mașină, izolată de restul concurenților, pentru că nu avea voie să discute cu ei. Acolo, ea a așteptat o oră și jumătate, timp în care a primit mai multă hrană ca de obicei. Fosta concurentă de la Survivor a slăbit aproxiativ 7 kilograme în junglă. Slăbise atât de mult, încât își băga toate hainele în pantaloni ca să nu îi cadă.

„M-au văzut, m-au luat de acolo și m-au dus într-o mașină, unde am așteptat o oră și jumătate până s-a terminat consiliul. O tipă mi-a pus în brațe 4 cutii de mâncare: orez cu carne, șnițel, salată. Am întrebat: pentru cine e, pentru toată echipa?

Mi-au răspuns că și-au imaginat că îmi e foame, deoarece am mâncat numai nucă de cocos și orez, toată perioada Survivor. Oricum, două zile am mâncat două linguri de orez, că nu puteam să mănânc mai mult. Mi-a zis medicul să nu mănânc. Să nu mă forțez. Slăbisem foarte tare, aproape 7 kg, ajunsesem să îmi bag toate hainele în pantaloni, ca să nu-mi cadă. Apoi, zi de zi, am simțit că mă umflu, că mă refac', a mai povestit fosta concurentă de la Survivor 2022.

Roxana Ciuhulescu riscă să se opereze după Survivor

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor. De curând, Roxana Ciuhulescu a povestit că încă are probleme grave la piciorul la care s-a accidentat la Survivor. Medicul a informat-o că e suspectă de ruptură de menisc. Astfel, din păcate, e posibil ca vedeta să fie nevoită să se opereze în viitorul apropiat.

„De-abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și se pare că am și lichid la picior! De altfel, mi-au scos lichid de la picior și medicii din Republica Dominicană.

Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noi, dânsul mi-a pus acest diagnostic. Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu', a a povestit Roxana Ciuhulescu, recent, pentru Click.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter