Roxana Nemeș dezvăluie cine face strategii la Survivor: „A vrut să câștige oamenii prin manipulare”

Publicat pe

Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor România din cauza unor probleme medicale. Aceasta a mărturisit că se simte din ce în ce mai bine și a început să își facă toate analizele. De asemenea, Faimoasa a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană și a dezvăluit care sunt cei mai buni la făcut strategii din echipa roșie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor România, difuzată de Kanal D, din cauza problemelor medicale. Acum, aceasta a dezvăluit, într-un interviu pentru click.ro, că se simte din ce în ce mai bine, dar urmează o dietă și un tratament.

Mă simt din ce în ce mai bine, am început să fac toate analizele. Nu mă așteptam să ies din cauza sănătății. Am început într-o zi să simt o durere surdă de stomac, nu mi-am făcut griji și, după patru zile, la un joc, am simțit că mă înțeapă foarte tare și am mers să fac o ecografie. Acum urmez un tratament și sper să nu fie nevoie de intervenție chirurgicală. Țin și o dietă. De aceea nu m-am întors în junglă, unde mâncam numai cocos și ce primeam din recompense, în cazul în care câștigam', a spus Roxana Nemeș pentru Click.ro.

Roxana Nemeș dezvăluie cine face strategii la Survivor: „A vrut să câștige oamenii prin manipulare'Roxana Nemeș dezvăluie cine face strategii la Survivor: „A vrut să câștige oamenii prin manipulare'

Roxana Nemes, despre condițiile de la Survivor

Lipsa mâncării și a condițiilor de igienă reprezintă o provocare la Survivor România. Roxana Nemeș a mărturisit că i-a fost foarte greu la început. Pe de altă parte, vedeta spune că tare mult și-ar fi dorit să câștige șampon la unul dintre jocuri.

A fost greu la început, primele două săpămâni, până s-a adaptat organismul, au fost foarte grele. Probabil mulți care erau foarte buni sportiv chiar din această cauză, de la un moment încolo nici nu mai aduceau puncte, corpul termina resursele inițiale. Dar m-am adaptat surprinzător de ușor. În ceea ce privește igiena a fost mai complicat, sunt femeie.

Chiar mă gândeam că poate la un quizz vom câștiga șampon, dar mai mult îmi doream mâncare, ne era foame tuturor. M-aș fi bucurat și pentru șampon. Singura oțiune era baia în mare și de la sare aveam pielea foarte uscată. Însă, după o perioadă, baia în mare îmi dădea sentimentul că sunt curată și părul este mai sănătos acum ca niciodată. Omul se adaptează mai ușor decât ne imaginăm', a mai spus Roxana Nemeș de la Survivor pentru sursa citată anterior.

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Nemeș pe logodnicul ei că va participa la Survivor:”Călin mi-a spus să am grijă”/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Hîngu și Roxana Nemeș de la Survivor, primele declarații la întoarcerea în țară:”Andrei și Sindy merg în finală”

Citește și: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, primele imagini cu noul iubit.Cine este fotbalistul care a cucerit-o!

Citește și: Oana Radu își schimbă silicoanele:„E ceva ce mă complexează, ceva cu care e greu de trăit'

Roxana Nemeș, despre cine face strategii la Survivor

Roxana Nemeș a dezvăluit că Sebastian și Zanni făceau în permanență strategii la Survivor. De asemenea, și pe Culiță Sterp îl consideră un foarte bun strateg, doar că este mai subtil.

La început a fost mai greu, suntem persoane publice, caractere puternice, fiecare dorea să fie lider. Era normal să avem discuții, să vedem lucrurile diferit. Fiecare își dorea să rămână cât mai mult în competiție. Strategii se fac, este un joc și de strategie. Sebastian și Zanni nu aveau liniște, faceau încontinuu strategii. Culiță este și el un strateg foarte bun, dar este mai subtil. Însă în ultimul timp am început să ne înțelegem foarte bine, ne-am asumat lucrurile, am vorbit mult mai deschis. De când a venit, Sebastian Chitoșcă, deși nu e băiat rău, a încercat să câștige oamenii prin manipulare. El este cel care tulbură apele, face din țânțar armăsar', a povestit Roxana Nemeș.

Cu cine a rămas Faimoasa în relații bune

Roxana Nemeș și-a făcut prieteni la Survivor România și a rămas în relații bune cu Majda, Alexandra Stan și Simona Hapciuc, dar și cu băieții.

Am rămas în relații faine cu Majda, Alexandra, Simona. Și cu băieții, la fel. Când am venit de la spital, la un minigame, chiar am simțit o energie foarte bună din partea lor. Nu cred că mi-am făcut dușmani. După toate neînțelegerile, am preferat să discut și să înțeleg și perspectiva celorlalți. Nu sunt genul care ține dușmănie', a spus Roxana Nemeș.

De asemenea, vedeta a mai spus că a fost șocată când Ana Porgas a ieșit din competiție și că o vede pe Elena Marin câșticătoarea trofeului. Totuși, consideră că și Jador și Culiță Sterp au șanse să ajungă în finală.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter